Και επίσημα υποψήφιος ο Βασίλης Ψαθάς

Μαζί συνεχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια

Την επίσημη ανακοίνωση πως θα είναι ξανά υποψήφιος δημοσιοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς.
«Στις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, κατέρχομαι ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη» κι επικεφαλής τον Αλέξανδρο Καχριμάνη.
Μαζί θα συνεχίσουμε την μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από 12 χρόνια για την ανάπτυξη της Ηπείρου και το καλό των Ηπειρωτών.
Ο αγώνας για την υλοποίηση των έργων που χρειάζεται ο τόπος μας είναι ο πρώτιστος σκοπός μου και είμαι σίγουρος ότι με την εμπιστοσύνη που θα μου δείξει για μια ακόμα φορά ο κόσμος της Άρτας, θα βαδίσουμε σ’ ένα μέλλον πιο ελπιδοφόρο και δημιουργικό» υπογραμμίζει στην ανακοίνωση ο Βασίλης Ψαθάς.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Είμαι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος (Τομέας Ανάπτυξης & Προγραμματισμού) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχω λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια και προγράμματα κατάρτισης με αντικείμενο την οικονομία, την ανάπτυξη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Στη Μεταπτυχιακή εκπαίδευσή μου συμπεριλαμβάνονται προγράμματα κατάρτισης Συμβούλων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπαίδευση Στελεχών Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.
Γνωρίζω Αγγλικά και έχω εργαστεί ως ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ σε διάφορους ιδιωτικούς φορείς. Έχω εργαστεί ως Σύμβουλος Διοίκησης στην ΕΤΒΑ – ΒΙΠΕ ομίλου ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Με την εφαρμογή του Νόμου «Καλλικράτης» και την πρώτη αιρετή Περιφερειακή Αρχή, άρχισα να ασκώ τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας.
Έχω συμμετάσχει στη σύνταξη μελετών και επενδυτικών σχεδίων για την αξιοποίηση Κοινοτικών Πόρων (Επιχειρησιακά Προγράμματα, Αναπτυξιακοί Νόμοι κλπ).