Καρναβάλι Γυναικών Άρτας: Περιοριστικά μέτρα της κυκλοφορίας στην πόλη της Άρτας

Από την Αστυνομία Άρτας ανακοινώνεται η λήψη περιοριστικών μέτρων της κυκλοφορίας στην πόλη της Άρτας, ενόψει του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας, που θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 9 Μαρτίου 2024».

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού Γυναικών Άρτας, το Σάββατο 09-03-2024 και ώρα 19:00, στην πόλη της Άρτας αποφάσισαν:
α. Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρες 18:00’ έως 22:00’ την 09-03-2024, ημέρα Σάββατο στην οδό Φιλελλήνων και στην οδό Μακρυγιάννη.
β. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την οδό Τζαβέλλα και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ορισθέντων στα σημεία αστυνομικών.
γ. Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρες 18:00’ έως 22:00’ την 09-03-2024, ημέρα
Σάββατο στην οδό Σκουφά από το ύψος εισόδου του κεντρικού πεζοδρόμου (πλατεία Κιλκίς) έως και την οδό Καμηλών.
δ. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ορισθέντων στα σημεία αστυνομικών

Το Τμήμα Τροχαίας Άρτας, για το χρονικό διάστημα των παραπάνω ρυθμίσεων, να λάβει τα αναγκαία μέτρα αρμοδιότητάς του, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας, μέσω παρακαμπτηρίων οδών, με την τοποθέτηση προς τούτο κατάλληλης σήμανσης και τη διάθεση τροχονόμων σε επίκαιρα σημεία.