Κοινωνική Δράση της ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας

Παρέδωσε τρόφιμα στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Αρταίων και Ν.Σκουφά

Κλιμάκιο της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε Άρτας, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας κ. Νικόλαο Σπύρου και με τα μέλη Νικόλαο Κέφη, Γεώργιο Αρχιμανδρίτη, Άννα Κουτρούμπα καθώς επίσης την πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Γεωργίου Καραϊσκάκη Δήμητρα Στούκα, την πρόεδρο Νικολάου Σκουφά Κατερίνα Σκάλτσα τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ. επισκέφθηκε και παρέδωσε τρόφιμα σήμερα, στις 13.08.2021 ημέρα Παρασκευή στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Αρταίων και Νικολάου Σκουφά.

«Αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η κοινωνική προσφορά συνιστά πρωταρχικό μέλημά μας, τα μέλη της Οργάνωσης μας σε μια κίνηση αλτρουισμού και ανθρωπιάς ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και προσέφερε τρόφιμα για τους άπορους συμπολίτες μας ενισχύοντας την φιλανθρωπική δράση της ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας. Είμαστε παρόντες και αρωγοί στους ευάλωτους οικονομικά συνανθρώπους μας, μέσα από πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης και συνεισφοράς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αφού η επίσκεψη μας αυτή έρχεται να προστεθεί σε πλήθος άλλων όμοιων επισκέψεων σε αντίστοιχες κοινωνικές δομές του Νομού Άρτας.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη μας που προσέφεραν στην συλλογή τροφίμων και ιδίως τη γενναιόδωρη προσφορά της Super Αγοράς Κρεάτων Αφοί Γιολδάση- Δ. Παπαδόπουλος σε είδη κρεάτων, αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ενωμένοι έστω και από απόσταση συντείνουμε στην κοινωνική πρόνοια και στην κάλυψη στοιχειωδών αναγκών των οικονομικά ασθενέστερων. Ο διαρκής μας στόχος παραμένει να παγιώσουμε στην συνείδηση των μελών μας και σε όλους τους Αρτινούς τις φιλανθρωπικές μας δράσεις» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Άρτας
Νικόλαος Σπύρου.