Κοπή πίτας του Κέντρου Πρόληψης

Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου το Διοικητικό Συμβούλιου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Άρτας, οι εργαζόμενοι, οι εκπρόσωποι της σχολικής κοινότητας και κοινωνικών φορέων, με την παρουσία του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Πρωτοσύγκελλου π. Θεολόγου, πραγματοποίησαν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν: Ο εκπρόσωπος του Δήμου Αρταίων κ. Γαλάνης Παναγιώτης, ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας & Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Πατήλας Κων/νος, τα παλαιότερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: κα Βασιλάκη Βικτωρία, κ. Γιάπρος Βασίλειος, κ. Τσανάκας Γεώργιος.

Επίσης, εργαζόμενοι εκπρόσωποι από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοιας) του Δήμου Αρταίων, ΚΕΘΕΑ, ΔΙΕΚ Νοσηλευτών του ΓΝΑ Άρτας, Κοινωνική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου, Ερυθρό Σταυρό, Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Θυμάτων Βίας Δ. Αρταίων, Κοινωνικό Φαρμακείο και φίλοι του Κέντρου Πρόληψης. Ο Προϊστάμενος Α΄/θμιας Εκπ/σης κ. Γκόρος Λεωνίδας, οι Συντονιστές Έργου του ΠΕΚΕΣ Ιωαννίνων κα Παπαγεωργίου Κατερίνα, κα Χαμπηλομάτη Παρασκευή, κ. Σιούλας Γεώργιος και σπουδαστές του ΔΙΕΚ. Το φλουρί έπεσε στην Ειρήνη, σπουδάστρια στο ΔΙΕΚ Νοσηλευτών του ΓΝΑ στην οποία μαζί με τις ευχές όλων για υγεία και ευτυχία δόθηκε και ένα βιβλίο ιστορικού ενδιαφέροντος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους, όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά πολύ περισσότερο να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξή τους και την πολύτιμη συνεργασία τους.
Καθώς η φιλοσοφία και η μεθοδολογία της πρόληψης διασύνδεει επίπεδα από το χώρο της παιδείας, του πολιτισμού, της εκκλησίας, της υγείας, της δικαιοσύνης κλπ., το Κέντρο Πρόληψης στηρίζει και στηρίζεται στην επικοινωνία και στις ανταλλαγές μεταξύ όλων των κλάδων και των ενεργών και ευαισθητοποιημένων ατόμων για την συνδιαμόρφωση παρεμβάσεων ολιστικής αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.