Λέσχη Μοντελιστών Άρτας

Συμμετοχή στον 38ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στατικού Μοντελισμού

Στην Αθήνα,και στον πολυχώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, βρέθηκε αντιπροσωπεία της Λέσχης Μοντελιστών Άρτας το τριήμερο πριν τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, προκειμένου να συμμετάσχει στον 38ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στατικού Μοντελισμού,που διοργάνωσε η IPMS Hellas.
Περισσότεροι απο 300 μοντελιστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με 700 περίπου εκθέματα, πήραν μέρος στον διαγωνισμό, εκεί όπου τα μέλη του Συλλόγου μας, απέσπασαν 5 Χρυσά, 1 Ασημένιο μετάλλιο και 1 Ειδικό Βραβείο.

Πιο αναλυτικά:
-Χρυσό και Ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα, στην κατηγορία των Juniors για τους μικρούς Γρηγόρη και Στέφανο Τζουρμανά
– Χρυσά μετάλλια για τον Γιάννη Κιτσαντά στην κατηγορία των Στρατιωτικών Οχημάτων
-Χρυσό μετάλλιο για τον Γιώργο Μάτο στην κατηγορία φιγούρες
-Χρυσό μετάλλιο για τον Γιάννη Παπουλάκο επίσης στην κατηγορία Φιγούρες, όπου συμμετείχε με την προτομή του Βασιλιά Πύρρου, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά ως συλλεκτικό κομμάτι του 1ου Arta Scale Model Show.

Η ίδια φιγούρα, απέσπασε και το βραβείο Best Figure Of The Show, καθώς αναδείχθηκε η καλύτερη φιγούρα του διαγωνισμού.
Το ΔΣ της Λέσχης Μοντελιστών Άρτας συγχαίρει τα μέλη για τις διακρίσεις τους, τόσο στην Σόφια πριν 15 ημέρες, όσο και στην Αθήνα και ανακοινώνει επίσημα τις πρώτες 4 διεθνείς συμμετοχές του 2ου Arta Scale Model Show, που θα διεξαχθει τον ερχόμενο Φεβρουάριο και έρχονται από την Ρωσία (2 σύλλογοι) , την Λευκορωσία και το Κατάρ.