"Λευκή Νύχτα" στην Πρέβεζα το Σάββατο 24 Αυγούστου

Με εκπλήξεις, δώρα και ειδικές τιμές στις αγορές

Για μια ακόμη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στη γειτονική Πρέβεζα, «Λευκή Νύχτα»

Με την «Λευκή Νύχτα» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019, η οποία θα ξεκινήσει από τις 17:00 το απόγευμα και θα διαρκέσει έως και τις πρώτες πρωινές ώρες, οι διοργανωτές υπόσχονται εορταστική ατμόσφαιρα με μουσική , πλούσιες εκπλήξεις και ειδικές τιμές στην αγορά της πόλης.
Η «Λευκή Νύχτα» έχει πλέον καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη γιορτή της αγοράς, ενώ το αγοραστικό κοινό μπορεί να πραγματοποιήσει τις αγορές του από τα καταστήματα της πόλης.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ιστορικου Κέντρου, που υπογράφει η πρόεδρος Θεοδώρα Παππά αναφέρει πως «το Σάββατο 24 Αυγούστου, στην πόλη μας Πρέβεζα, θα γιορτάσουμε την Λευκή Νύχτα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πλήθος κόσμου θα μας επισκεφθεί από κοντά αλλά και από πιο μακριά να περάσει μια όμορφη βραδιά γεμάτη μουσικές, προσφορές, δραστηριότητες, δρώμενα. Τα καταστήματα μας θα είναι ανοιχτά έως αργά για να σας εξυπηρετήσουν και τα κεράσματα και οι εκπτώσεις δεν θα λείπουν! Μπάντες, χορευτικά, DJs και καλλιτέχνες θα στήσουν ένα υπέροχο σκηνικό για όλους τους παρευρισκόμενους. Σας περιμένουμε με κέφι και καλοκαιρινή διάθεση και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας που φέτος έχει υπό την αιγίδα του την διοργάνωση απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους δημότες και τους επισκέπτες εντός και εκτός νομού, να συμμετάσχουν στην γιορτή της αγοράς, να διασκεδάσουν και να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα της πόλης μας σε ειδικές τιμές λόγω της ημέρας.
Η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου σημειώνει:
Εορταστική ατμόσφαιρα με μουσική , πλούσιες γλυκιές…. εκπλήξεις και ειδικές τιμές υπόσχεται η αγορά της πόλης της Πρέβεζας για τη «Λευκή Νύχτα» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019, η οποία θα ξεκινήσει από τις 17:00 το απόγευμα και θα διαρκέσει έως και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η «Λευκή Νύχτα» είναι πλέον η μεγαλύτερη γιορτή της αγοράς, διότι χτίστηκε με αγάπη, μεράκι και διάθεση και πέρα από την διασκέδαση, το αγοραστικό κοινό μπορεί να πραγματοποιήσει τις αγορές του από τα καταστήματα της πόλης.
Η διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής έχει ως κύριο σκοπό οι έμποροι να ευχαριστήσουν το καταναλωτικό κοινό που τους στηρίζει πάντα παρά τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε και την προβολή της αγοράς του τόπου μας.
Το Επιμελητήριο Πρέβεζας έχει φέτος υπό την αιγίδα του την διοργάνωση και απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους δημότες και τους επισκέπτες εντός και εκτός νομού, να συμμετάσχουν στην γιορτή της αγοράς, να διασκεδάσουν και να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα της πόλης μας σε ειδικές τιμές λόγω της ημέρας.