Με τον Αλ. Καχριμάνη ο Περικλής Μίγδος

Την ιδιαίτερη διάθεση του καθώς και το μεγάλο του ενδιαφέρον για την πολιτιστική κληρονομιά και την ανάδειξη κάθε τι που σχετίζεται με την ιστορία και το φυσικό κάλος του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη επέδειξε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης στην συνάντηση του με τον Δήμαρχο Περική Μίγδο !

Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Γ. Καρααϊσκάκη, πέραν των έργων που έχουν ήδη υλοποιηθεί και αρκετών άλλων που βρίσκονται στην διαδικασία υλοποίησης και έχουν την σφραγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας και της Περιφέρειας Ηπείρου «έκδηλο ήταν το ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη για την αποκατάσταση και επαναλειτουργία της παραδοσιακής Περαταριάς στο Μεσόπυργο καθώς και της ανακαίνισης του Μοναστηριού στη Σκουληκαριά και της Αναστήλωσης των κελιών που γεννήθηκε ο Γεώργιος Καραϊσκάκης !

Για την Περαταριά ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Ψαθάς μέσω των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας προχώρησε σε μελέτη του έργου , ενώ για την αναστήλωση των κελιών του Μοναστηριού και την ανακαίνιση του Μοναστηριού της Σκουληκαριάς ώριμη μελέτη έργου διαθέτει ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη .
Αναζητώντας προγράμματα χρηματοδότησης σε δύσκολους καιρούς η προσπάθεια γίνεται ενώνοντας τις δυνάμεις μας και μάλιστα με ξεχωριστό ενδιαφέρον από τον Περιφερειάρχη μας !

Η εξαιρετική συνεργασία Περιφέρειας Ηπείρου , Περιφερειακής Ενότητας Άρτας και Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη αλλάξει το Δήμο μας !».