Μπανιστηρτζού ετών 70!

* Γειά σας πατριώτες… αφού υπενθυμίσω πως οι παππούδες μου –εκ πατρός- ήταν αγρότες, στηρίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των αγροτών, να πάμε σε άλλα πιο σοβαρά θέματα…

* Συγκεκριμένα, έμεινα ενεός, όταν μου είπαν γιατί δεν σχολίασα την ειδησάρα με την Αρτινιά μπανιστηρτζού, που παρενοχλεί φοιτητές!!! Πότε έγινε ρε παιδιά, αυτό, ρώτησα ο ανημέρωτος… ιδού μου λένε, πάρε φεϊζμπουκ, πάρε μεσετζερ, πάρε και τάδε σαϊτ που ενημερώνει τους Αρτινούς «στα ζωντανά»… και τι να δω ρε πατριώτες;

* Σάλος –λέει- στην Άρτα: Σπιτονοικοκυρά νοικιάζει γκαρσονιέρες σε φοιτητές για να τους παίρνει «μάτι»!!! Η 68χρονη γυναίκα σχεδόν κάθε βράδυ στήνεται στις μπαλκονόπορτες και περιμένει πότε θα γδυθούν!

* Πραγματικά έμεινα αποθαυμάζων τη χαρμοαγανάκτηση των φίλων μου, που επέκριναν σφόδρα τη «γριά», που κάνει πράγματα που τα έκαναν παλιά οι μπανιστηρτζήδες… κι επειδή πατριώτη, μπορεί να σου διαφεύγει μπανιστηρτζής είναι « αυτός που κρυφοκοιτάζει ερωτική πράξη, ή γεννητικά όργανα γυναικών ή ανδρών ηδονιζόμενος απ΄ αυτό»! Συνώνυμα: ηδονοβλεψίας, ματάκιας!

* Άκου λοιπόν να μαθαίνεις κι εσύ πατριώτη, που δεν έχεις μέσετζερ κι είσαι γκαβός… Ποικίλες αντιδράσεις –λέει- έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Άρτας η είδηση ότι μία 68χρονη γυναίκα από την Άρτα, νοικιάζει τις γκαρσονιέρες της σε νεαρούς φοιτητές και αργά το βράδυ τους παρακολουθεί κρυφά από τις μπαλκονόπορτες!

* .»Η 68χρονη –λέει- που είναι παντρεμένη και ζει με τον 80χρονο σύζυγο της στην Άρτα έχει αναπτύξει περίεργες συμπεριφορές. Τα δωμάτια και το σπίτι της 68χρονης είναι δίπλα και μοιράζονται την ίδια αυλή. Όπως δηλώνουν οι φοιτητές στο Fanaripress.gr, η σπιτονοικοκυρά σχεδόν κάθε βράδυ στήνεται στις μπαλκονόπορτες και περιμένει πότε θα γδυθούν.

* .»Μάλιστα ένας από τους φοιτητές δήλωσε ότι, ένα βράδυ μετά τις 11 που ήταν με το εσώρουχο του, του χτύπησε το κουδούνι με την πρόφαση να του ζητήσει τα χρήματα από τα κοινόχρηστα. Η 68χρονη σπιτονοικοκυρά δεν ξεκόλλαγε από το σπίτι του φοιτητή, γιατί σκοπός της ήταν να γνωρίσει και τους φίλους του που βρίσκονταν εκεί!!!

* Αυτή είναι η «είδηση» πατριώτη, αλλά μου φαίνεται βγαλμένη είτε απ’ το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», είτε από κάτι παλιά πορνοπεριοδικά, του στυλ «Φίλησέ με», «Άγγιξε με», κι άλλα τέτοια… μπορεί και να είναι αλήθεια, αλλά όλο αυτό το στόρι, με την 68χρονη ακόρεστη για σεξ, που έχει άνδρα 80αρη, άρα «κούσιαλο», μάλλον μοιάζει με κουτσομπολιά της γειτονιάς… δε μιλάμε για gossip, αυτά είναι πολυτελείας ειδήσεις…

* Εντάξει, λαχτάρησαν οι φοιτητές, που τους έπαιρνε «μάτι», η 68χρονη; αλλά κι αυτοί, τόσα ΜουΜουΕ στην Άρτα… στο Φανάρι πήγαν να το μαρτυρήσουν; Δηλαδή, αλλού τρών και πίνουν κι αλλού μαρτυράνε τα… «ωραία»!

* Τέλος πάντων… δεν τελειώνουν οι φήμες, τα κουτσομπολιά, ή ακόμη και οι διάφορες ανθρώπινες ιστορίες, αφού έτσι κι αλλιώς, ο καιρός που έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα και που η γυναίκα του Καίσαρα, δεν έδειχνε απλώς τίμια, αλλά και ήταν έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί…

* Άλλο αυτό κι άλλο όμως να αποφαίνονται διάφοροι δημοσιολογούντες πως προκάλεσε «αντιδράσεις» στη κοινωνία της Άρτας επειδή κάποια γυναίκα «χαλβάδιαζε» νεαρούς…

Λούγκρες

* Εμ, κάπως έτσι, ξεφύγαμε… να ο Κραουνάκης, είπε όσα είπε για τον Πολάκη, ξαναβγήκε επειδή του την έπεσαν (του Πολάκη) διάφοροι λόγω του τσιγάρου όταν χόρευε –λες και οι ίδιοι δεν έχουν χορέψει ποτέ ζεϊμπέκικο, με το τσιγάρο στο στόμα… σόρι, αδέρφια, αλλά όσου συνεχίζουν να καπνίζουν, άμα χορεύουν θέλουν και το τσιγάρο στο στόμα…

* Τι είπε ο Κραουνάκης προς επικριτές Πολάκη, πατριώτη; «Λούγκρες, τον θέλετε όλες, τον ψηλό, τον Κρητίκαρο», είπε!!! Κι έγινε ξανά χαμός στη γειτονιά του ιντερνετ… Ο Σταμάτης Κραουνάκης, πατριώτη, δεν σταματά να στηρίζει τον Παύλο Πολάκη και μάλιστα, σήμερα, «ξέφυγε» αρκετά σε δηλώσεις του, υπέρ του αν. υπουργού Υγείας.

* Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μιλώντας στην εκπομπή του στο Κόκκινο, απευθύνθηκε στους επικριτές του Παύλου Πολάκη, υποστηρίζοντας ότι για την κριτική που δέχεται φταίει που είναι «ψηλός Κρητίκαρος» και «όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες;»! Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε και στο ζεϊμπέκικο που χόρεψε πριν από λίγες ημέρες στο μαγαζί ο Παύλος Πολάκης και το χαρακτήρισε «ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου».

* Στην συνέχεια, ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε πως: «Και πάμε στο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Που με ένα νεύμα δικό του Ν’ ανέβω; και με ένα νεύμα δικό μου Έλα, αυτό το βουνό (εννοεί τον Πολάκη), ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Και απ’ ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral, ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, το ψηλό τον Κρητίκαρο».

* Άγνωστη λέξη αυτό το «λούγκρες», πατριωτάκι; Λούγκρα, στα καλιαρντά, σημαίνει «αδερφή», δηλαδή ομοφυλόφυλος… σημαίνει όμως και «πολύ κακιά αδερφή»! Α, τα καλιαρντά, πατριώτη, είναι μια ιδιωματική διάλεκτος των ομοφυλοφίλων…

Μπέρδεμα…

* Διάβασα μια ανάρτηση από το Τμήμα Αυτοδιοίκησης Συριζα Άρτας, που έλεγε «Μια καλή πρόταση, αν δεν ευοδωθεί η ιστορία με το στρατόπεδο Παπακώστα για διοικητήριο, θα μπορούσε να είναι η πρόταση της εφημερίδας “ΗΧΩ” να αναγερθεί το διοικητήριο από την Περιφέρεια, στις αποθήκες της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Άρτας – Φιλιππιάδας στη γέφυρα.

* .»Αυτό γίνεται πάρα πολύ εύκολα, αν ο Δήμος Αρταίων αγοράσει τα υπέργεια της Ένωσης, γιατί το οικόπεδο, απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι ιδιοκτησία του Δήμου».

* Ωχ… μπερδεμένα πράγματα… εγώ έλεγα μπας και το αγόραζε ο Καχριμάνης! Ας ελπίσουμε πως θα κάνει κάνα μουσείο εκεί πέρα ο Τσιρογιάννης, να σταματάνε οι τουρίστες να μαθαίνουν για την Άρτα…

Γκάλοπ…

* Έγραφα χτες για δημοσκόπηση που γίνονταν στο Δήμο Αρταίων… δεν ξέρω ποιος την παράγγειλε, αλλά όλο αυτό το πράγμα με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι μπερδεμένο… διότι δημοσκοπήσεις έγιναν και αλλού… στη δημοσκόπηση της Opinion Poll για το Δήμο Αθηναίων, ο Κώστας Μπακογιάννης έχει σαφές προβάδισμα, αφού στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει 33,8%.

* Μετά; Μετά μιλάμε για χαμηλά ποσοστά… Ο Παύλος Γερουλάνος βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 8,5% κι ακολουθούν ο Ηλίας Κασιδιάρης (7,9%) και ο προερχόμενος από τη ΝΔ, Χρήστος Τεντόμας (6,2%). Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ και υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος βρίσκεται στην πέμπτη θέση (6%), ενώ πίσω του είναι ο Νίκος Σοφιανός (4,2%).

* Προβάδισμα στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής καταγράφει σε έρευνα της Innovation Metrisis (για την εφημερίδα «Παραπολιτικά») και ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει 38,6% έναντι 20,7% για τη Ρένα Δούρου. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Γιάννης Σγουρός με 11,5% κι ακολουθούν Γιάννης Πρωτούλης με 5,5%, Ηλίας Παναγιώταρος με 4,3% και Θάνος Τζήμερος με 2,5%.

* Ενώ στη Θεσσαλονίκη, χάος πατριώτη… εκεί γίνεται… παρέλαση υποψηφίων (πάνω από 20!) και στη δημοσκόπηση της Egnatia Point of View (για την εφημερίδα «Μακεδονία»), ο Νίκος Ταχιάος που αποτελεί την «επίσημη» επιλογή της ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 18,1% στην πρόθεση ψήφου έναντι 12,5% της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου… από κοντά ο πρώην υπουργός, Γιώργος Ορφανός (με ποσοστό 6,9%) κι ο πρώην νομάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης (3,4%).

* Στην ίδια έρευνα, ο Σπύρος Βούγιας συγκεντρώνει 5,9%, ο ανεξάρτητος Κωνσταντίνος Ζέρβας 4,5%, ενώ κάτω του 3% κινούνται Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, Μάκης Κυριζίδης, Χάρης Αηδονόπουλος, Μιχάλης Τρεμόπουλος και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος από το ΚΚΕ.

* Όπως επισημαίνουν μάλιστα εντυπωσιακό στοιχείο αποτελεί πως, παρά τους πολλούς υποψηφίους, το ποσοστό των αναποφάσιστων στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση εκτινάσσεται στο 27%!!!

* Εσύ τώρα, πατριώτη, «πάρε μάτι» και βγάλε και τα δικά σου συμπεράσματα…

Αποχέτευση!

* Αν είναι ένα κατεπείγον έργο που πρέπει να γίνει σε δρόμο όπου καθημερινά ακροβατούν τρακτέρ, μηχανάκια, φορτηγά και ΙΧ, είναι το σημείο του δρόμου Άρτα-Σαλαώρα, λίγο πριν στρίψεις προς τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό… εκεί πέρα, όταν βρέχει τα νερά δεν φεύγουν και σχηματίζονται λίμνες…

* Οι ερχόμενοι από Σαλαώρα, προκειμένου να τις αποφύγουν, βγαίνουν στο αριστερό διάζωμα… όσοι έρχονται από Άρτα, Κωστακιούς και τα λοιπά, βλέπουν ξαφνικά να βγαίνει μπροστά τους, όχημα στη δικιά τους λωρίδα… πες στο Δήμαρχο (Αρταίων) να κάνει κάτι, μου έλεγε προχτές κάτοικος της περιοχής που συνήθως κινείται με μηχανάκι…

* Πατριώτες, εγώ να το πώ στον Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη, αλλά νομίζω πως ο δρόμος αυτός είναι αρμοδιότητα της ΠΕ Άρτας… λέω λοιπόν, μήπως ο Αλέκος έστελνε ένα κλιμάκιο με υπαλλήλους από την Περιφέρεια, (μεταξύ των οποίων και μια αξιολογότατη Αρτινιά) να εξετάσει το πρόβλημα και να δρομολογηθεί λύση;

Ν.Α.Σ.