Νίκος Βαγγέλης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Άρτα Υπεύθυνα Μαζί» του Χριστόφορου Σιαφάκα
Συμμετέχω στον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Αρταίων, Χριστόφορου Σιαφάκα «Άρτα Υπεύθυνα Μαζί». Η συμμετοχή μου είναι η προσφορά μου στην πόλη που γεννήθηκα που έζησα, που αγαπώ.
Θεωρώ ότι χρειάζονται πολλά να γίνουν στην πόλη αλλά και στα όμορφα χωριά του Δήμου μας.
Υπάρχουν προοπτικές ανάπτυξης.
Ασχολούμαι με τν τουρισμό στη Σαντορίνη και στον Παχυκάλαμο με τον πρωτογενή τομέα (πορτοκάλια, μανταρίνια, ακτινίδια, ελιές).
Θα παλέψουμε δυναμικά, όλοι μαζί, για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Είμαι παντρεμένος με την Ελευθερία Χασκή και έχουμε δυο παιδιά, τον Βαγγέλη και τη Νεφέλη.
Είμαι γιος του Βαγγέλη Βαγγέλη και της Βασιλικής Βαγγέλη

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Στέφανου Ζούμπα στην Άρτα

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 19:30μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Άρτας στο καφέ Βυζάντιο, θα γίνει η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Περιφερειακής παράταξη «Ήπειρος Όλων» – Τόπος να ζεις.
Ομιλητές θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στέφανος Ζούμπας και ο βουλευτής και πρώην Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης.
Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την Π.Ε. Άρτας.

ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ – «Τόπος να ζεις»
Παρουσίαση Προγράμματος και Υποψηφίων Π.Ε. Άρτας
Η παράταξη ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ – «Τόπος να ζεις» θα κάνει παρουσίαση του προγράμματός της και των υποψηφίων της Π.Ε. Άρτας την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στην Άρτα.
Η παρουσίαση θα γίνει από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στέφανο Ζούμπα στο Καφέ Βυζάντιο, στην Κεντρική Πλατεία της Άρτας στις 19:30. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει o Βουλευτής Ηλείας, κ. Μιχάλης Κατρίνης.

“Οpen Μusic Day” από το Δημοτικό Ωδείο Άρτας
Τις πόρτες του για τη νέα χρονιά άνοιξε το Δημοτικό Ωδείο Άρτας, για τη διοργάνωση της «Οpen Μusic Day».
H ημέρα είχε σαν στόχο την γνωριμία με τον κόσμο της μουσικής μέσα από το Δημοτικό Ωδείο, τους καθηγητές και τα μουσικά όργανα που διδάσκονται.
Τα παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς τους είδαν τα όργανα που διδάσκονται στο Δημοτικό ωδείο, ξεναγήθηκαν στους χώρους και τις αίθουσες που διδάσκονται τα μαθήματα, ενώ με την βοήθεια των καθηγητών του Ωδείου επεξεργαστήκαν όλα τα μουσικά όργανα.
«Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια, ώστε το Δημοτικό μας Ωδείο να μην υστερεί σε τίποτα: νέα μουσικά όργανα, άρτιες εγκαταστάσεις, εκδηλώσεις. Και, φυσικά, με τους καλύτερους καθηγητές που τους ευχαριστώ προσωπικά», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΚΚΜΠΑΠ Γιώργος Πανέτας.

Αποστολή βοήθειας με τρόφιμα και εμφιαλωμένα νερά από τον ΕΕΣ Άρτας
Και δεύτερη αποστολή βοήθειας με τρόφιμα και εμφιαλωμένα νερά απέστειλε για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Η αποστολή αυτή εστάλη στο Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ε.Ε.Σ το οποίο, αμέσως μετά την παραλαβή, ευχαρίστησε θερμά για την βοήθεια που τους εστάλη, την οποία και χαρακτήρισε πολύ σημαντική.
Η προηγούμενη αποστολή με τα ίδια είδη και τη ίδια περίπου ποσότητα, πλέον του ενός τόνου, εστάλη, πριν από λίγες ημέρες, στο Περιφερειακό Τμήμα Καρδίτσας. Και οι δύο μεταφορές έγιναν με κατάλληλο φορτηγό αυτοκίνητο που διέθεσε ο Δήμος Αρταίων. Σημειώνεται ότι το Τμήμα ετοιμάζει, για τις επόμενες μέρες και Τρίτη αποστολή. Η όλη αυτή βοήθεια επιτεύχθηκε χάρις στη σημαντική προσφορά από κατοίκους και Φορείς της περιοχής μας, αναλυτική αναφορά των οποίων θα γίνει στο τέλος της όλης προσπάθειας.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΤΗΣ
Πανηγυρίζει ὁ Ἱερὸς Ναὸς Εὐαγγελιστοῦ Ἰωάννου τοῦ Θεολόγου
Γίνεται γνωστό στούς εὐσεβεῖς Χριστιανούς, ὅτι τήν Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, ἡ Ἁγία μας Ἐκκλησία ἑορτάζει τήν Μετάσταση τοῦ Εὐαγγελιστοῦ Ἰωάννου τοῦ Θεολόγου καί πανηγυρίζει ὁ φερώνυμος Ἱερὸς Ναὸς τῆς πόλεως Ἄρτης, στό Πνευματικό Κέντρο τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως. Τό πρόγραμμα τῶν Ἱερῶν Ἀκολουθιῶν ἔχει ὡς ἑξῆς:
Τήν Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στίς 7 τό ἀπόγευμα, θά τελεσθεῖ Μέγας Ἑσπερινός, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ἄρτης κ. Καλλινίκου.
Τήν Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, στίς 7 τό πρωί, θά τελεσθεῖ ὁ Ὄρθρος καί ἡ Θεία Λειτουργία ἱερουργοῦντος τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ἄρτης κ. Καλλινίκου καί στίς 11,30 π.μ., ἡ Ἱερά Παράκλησις.
Ἐπίσης, τήν ἴδια ἡμέρα, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, στίς 6,30 τό ἀπόγευμα, θά τελεσθεῖ τό Μυστήριο τοῦ Ἱεροῦ Εὐχελαίου καί ἀμέσως μετά, στίς 8 τό βράδυ, ἡ Ἀκολουθία τοῦ Μικροῦ Ἀποδείπνου.
Καλοῦνται οἱ εὐσεβεῖς Χριστιανοί, ὅπως προσέλθουν.
Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Ἄρτης

Δήμος Νικολάου Σκουφά – Δράσεις για την προστασία της Δημόσιας Υγείας
Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Άρτας, διοργανώνουν προληπτικές κι ενημερωτικές δράσεις με στόχο την προστασία της Δημόσιας Υγείας.
Συγκεκριμένα, επαγγελματίες υγείας του Κ.Υ.Α θα ενημερώσουν το κοινό σχετικά με τη λοίμωξη από τον «Ιό του Δυτικού Νείλου».
Αναλυτικά, οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν :
ΠΕΤΑ:
Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023
(Αίθουσα ΚΑΠΗ 09:00 π.μ – 12:00 μ.μ)
ΚΟΜΠΟΤΙ:
Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
(Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δημαρχείου 09:00 π.μ – 12:00 μ.μ)
ΝΕΟΧΩΡΙ:
Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023
(Δημαρχείο 09:00 π.μ – 12:00 μ.μ)