ΝΤ ΑΔΕΔΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Απορρίπτουμε τα ψίχουλα της κυβέρνησης!

Με ανακοίνωσή της η ΝΤ ΑΔΕΔΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ καλεί σε απεργιακές κινητοποιήσεις και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Δεν είμαστε επαίτες. Κανείς δεν μπορεί να μας εμπαίζει. Η προσπάθεια του Πρωθυπουργού να βαφτίσει το «κρέας-ψάρι» και να παρουσιάσει σαν σημαντική αύξηση την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης φυσικών προσώπων και την κατάργηση της ειδικής εισφοράς υπέρ του Ταμείου Πρόνοιας των Δημοσίων Υπαλλήλων, μόνο ως πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί……Την ίδια ώρα, οι αυξήσεις στους μισθούς, η μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, η ενίσχυση των μονάδων υγείας, η κατάργηση όλων των άδικων φόρων αντιμετωπίζονται ως κόστος που δε χωράει στους δημοσιοοικονομικούς περιορισμούς. Οι εργαζόμενοι αναγκαζόμαστε να «κόβουμε» και από αυτά που δεν έχουμε.
– έχουμε χάσει πάνω από 6 (!) μισθούς τον χρόνο τα τελευταία 12 χρόνια και βρισκόμαστε πια στο όριο της επιβίωσης.
– αναγκαζόμαστε να καλύψουμε τα καθημερινά μας έξοδα με έναν μισθό παγωμένο και ανεπαρκή. Ένα ενοίκιο για μία γκαρσονιέρα κοστίζει 400€ ή και 500€.
– Η ακρίβεια σε όλα τα αγαθά σαρώνει και το καθημερινό κόστος μετακίνησης από και προς την εργασία γίνεται πραγματικά δυσβάστακτο.
Λέμε ένα μεγάλο: Φτάνει πια!!
Διεκδικούμε ζωή ολόκληρη με δικαιώματα. Η ζωή μας δε χωράει σε pass και vouchers!»