ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΡΟΖ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Οκτώβριος! μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών και Φίλων Άρτας «Επιστήθιοι Φίλοι» την τελευταία εβδομάδα του την ξεκίνησε με …ροζ χρώμα στην ατμόσφαιρα για να θυμίσει ότι «η πρόληψη σώζει ζωές».

Σλόγκαν συνηθισμένο, όμως πέρα για πέρα αληθινό! Έτσι το πρωινό του Σαββάτου 24 Οκτώβρη στην κεντρική πλατεία της πόλης οι Επιστήθιοι Φίλοι έδωσαν το παρόν τους και μας θύμισαν την διαχρονική αξία της πρόληψης μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, ροζ κορδελάκια και χαμόγελα… Μικροί , μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες, παππούδες, χαριτωμένοι μπόμπιρες και τσαχπίνες δεσποινιδούλες στάθηκαν να τα πούμε για λίγο και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον αγώνα μιας ζωής με λιγότερο καρκίνο. … και όλοι μαζί στείλαμε το μήνυμα παντού σε όλους… και ψηλά …με χρώματα ροζ και λευκά στον αέρα να θυμίζουν πως καλό είναι να προλαμβάνουμε και φυσικά για ό, τι σου συμβαίνει δεν είσαι …μόνος.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ – ΜΑΘΕ – ΠΡΟΛΑΒΕ – ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Πέμπτη και Παρασκευή το απόγευμα με το πρόγραμμα ατομικής εκπαίδευσης γυναικών στην αυτοεξέταση μαστών και κλείνουμε τη ροζ εβδομάδα το Σάββατο το απόγευμα με έναν Περίπατο για τη Ζωή.