Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Αλλαγής

Διαχωρίζουν τη θέση τους από τον ΣΥΡΙΖΑ-στηρίζουν την Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια

Η εκλεγμένη ομάδα της Δημοτικής Αναγέννησης, της παράταξης στο Δήμο Αρταίων που στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές εκλογές του Μαίου, με ανακοίνωσή της που υπογράφουν οι πέντε δημοτικοί σύμβουλοι και η επικεφαλής της παράταξης, παίρνουν θέση στη διαμάχη που ανέκυψε μετά την ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνουν πως βρίσκονται στο πλευρό της κ. Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «με αφορμή ανακοίνωση οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ,
Ενωμένοι με την επικεφαλής μας Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, πιστοί σ’αυτό που οι συνδημότες μας επέλεξαν στην γιορτή της Δημοκρατίας.

Με καταγεγραμμένη πιά την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας, χωρίς “κανενός είδους διοικητικό ή κομματικό μηχανισμό”, όπως αναφέραμε και παλιότερα, με πλατιά πολιτική στήριξη κυρίως από την κοινωνία, και αυτοδιοικητική φιλοσοφία, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια ευρύτερων συγκλίσεων, περάσαμε στον δεύτερο γύρο των εκλογών, φτάνοντας στο εξαιρετικό 42% της κρίσης των συνδημοτών μας.

Η αυτοδοικητική παράταξη “Δημοτική Αναγέννηση”, δηλαδή όλοι εμείς που την πιστέψαμε από την αρχή, όλοι αυτοί που εργαστήκαμε με ζήλο τόσο καιρό τώρα, κι άλλοι πολλοί, που συμπαρατάχθηκαν στην πορεία μαζί μας δείχνοντας εμπιστοσύνη σε εμάς, πριν και μετά τις εκλογές, όλοι αυτοί που συνεχώς τάσσονται στο πλευρό μας, γιατί απλά αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και τα αιτήματά τους, έχοντας ήδη κάνει πολλά για όλα αυτά, πριν καλά-καλά αναλάβουμε, με εμπιστοσύνη στην επικεφαλής μας, Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, διαφυλάττοντας τον πλατύ αυτοδιοικητικό χαρακτήρα της παράταξής μας,
προχωρούμε, πάμε μπροστά!

Με το αυτοδιοικητικό αυτό χρέος να προτάσσεται στην συνείδησή μας, επιμένουμε στο έργο μας, βάζοντας τελεία σε δηλώσεις και ανυπόστατα σχόλια, χαρίζοντάς τους τον κίνδυνο να πνιγούν στον εξωαυτοδιοικητικό “κιτρινισμό” στημένων παρασκηνίων… στην Άρτα της ζωής μας, θα είμαστε όλοι εκεί!».
Την ανακοίνωση υπουγράφουν η γραμματεία και εκλεγμένη ομάδα της “Δημοτικής Αναγέννησης” και οι Ταπραντζή-Κοίλια Τζένη, επικεφαλής της παράταξης, Βασιλάκης Σωτήρης, Γιώτης Χρήστος, Μιχάλης Θανάσης, Πλατσούκας Αποστόλης, Χουλιάρα Χαρά.