Οκρίβας-Με επιτυχία η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Λάμπρου Μάλλιου

Κατάμεστη η αίθουσα του “Μ” το περασμένο Σάββατο

Άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής “Οκρίβας” του Λάμπρου Μάλλιου που έγινε το Σάββατο το βράδυ στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Άρτας “Ο Μακρυγιάννης”.
Σε εποχή πανδημίας και κρύο να διαπερνά τα κόκαλα δεν είναι μικρή υπόθεση στην εκδήλωση να παρευρεθούν πάνω από εκατό άτομα.

Κατά γενική ομολογία η εν λόγω εκδήλωση ήταν υψηλού επιπέδου και από τις κορυφαίες στις βιβλιοπαρουσιάσεις.
Ο Λάμπρος Μάλλιος ευχαρίστησε τον Γιάννη Καϊντάση, δικηγόρο, εκδότη της εφημερίδας “ΑΠΟΨΗ”, που είχε και τον συντονισμό της εκδήλωσης, τον Δημήτρη Βλαχοπάνο, φιλόλογο-συγγραφέα, που μίλησε για τον ίδιο τον Χριστόφορο Ψυλλιά, φιλόλογο, ο οποίος ανέλυσε πέντε από τα ποιήματά του, την Ζωή Μπαρτζώκα και την Όλγα Τσιάφη που απήγγειλαν ποιήματά του.
Ευχαρίστησε ακόμη την Αθηνά Ζωγράφου, φιλόλογο, ποιήτρια, τον Κώστα Καπελούζο, ποιητή και τ. Αντιπρόεδρος στην Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών, τον Κώστα Καρούσο, ποιητή, πρόεδρος στην Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών και τον Δημήτρη Παπαχρήστο, συγγραφέας, για τις επιστολές τους -κριτικές που έστειλαν και διαβάστηκαν στην εκδήλωση.
Τέλος ευχαριστώ τον δήμαρχο, τον συγχωριανό του, του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη Περικλή Μίγδο για την παρουσίαση του και για τα καλά του λόγια στο πρόσωπό του.
Ο Σύλλογος “Μακρυγιάννης” ήταν και συνδιοργανωτής της εκδήλωσης και κατα γενική ομολογία ήταν άψογος οικοδεσπότης.

Στο γκρίζο και το μαύρο των καιρών αχτίδα φωτός και ελπίδας η μοναδική και άκρως επιτυχημένη παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του συνδημότη μας Λάμπρου Μάλλιου
(ΛΑ.ΜΑ.) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου “Μακρυγιάννης”
Περικλής Μίγδος,
δήμαρχος Γεωργίου
Καραϊσκάκη