Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας

13/03 Σκι και πεζοπορία στο Ανήλιο

Μία ακόμα χιονοδρομική εξόρμηση του συλλόγου μας που σκοπό έχει να φέρει τα μέλη και τους φίλους του πιο κοντά σε αυτό το ορειβατικό άθλημα. Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν παίζοντας με το χιόνι.
Όπως ενημερώνει ο Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας, παράλληλα θα γίνει και πεζοπορία μικρής διάρκειας (περίπου 5 ώρες) προς την κορυφή Γκιουζέλ Τεπέ.
Βαθμός Δυσκολίας: 2
Ώρες πορείας: Περίπου 5
Αρχηγός: Αριστείδης Γκιάφης
Τηλ. 6989279457
Αναχώρηση: 08:30πμ Από το παρκίνγκ έναντι της πλατείας Ζέρβα

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου καθώς και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.
Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.
Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα COVID-19 όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να φέρουν μαζί τους αρνητικό rapid test (48 ώρες) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.