Ο Άρχοντας δίνει τα προγνωστικά του σήμερα Σάββατο 03/07

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ (21.30)
ΟΦΗ: Θετικές εντυπώσεις άφησε ο ΟΦΗ και στο παιχνίδι του εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό, παρότι δεν απέφυγε την ήττα μεσοβδόμαδα με 2-1. Το γκολ του στο φινάλε του πρώτου μέρους ο μέσος Σακόρ.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου παραμένει χωρίς νίκη στην διαδικασία των πλέι οφ (0-1-4), όμως σε αρκετές των περιπτώσεων έχει σταθεί και άτυχη. Πάντως ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη ως γνωστόν έχει επιτευχθεί.

ΠΑΟΚ: Η απόλυτη απογοήτευση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Τετάρτη, όπου γνώρισε δίκαια την ήττα εντός έδρας με 2-0. Ειδικά μεσοεπιθετικά έκανε ελάχιστα για να αλλάξει την μοίρα του στην αναμέτρηση.

Πλέον ισοβαθμεί με την ΑΕΚ όσον αφορά τον στόχο της δεύτερης θέσης και η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα δεν θέλει καν να σκέφτεται ότι και σήμερα θα χάσει βαθμούς απέναντι στον αδιάφορο ΟΦΗ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ .. στην Bet365.gr

Τσέλσι – Γουότφορντ (22:00)
Τσέλσι: Ηττήθηκε 3-2 στην έδρα της Γουέστ Χαμ, δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών. Λονδρέζικο ντέρμπι με φάσεις και εναλλαγές στο σκορ, δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 89ο λεπτό και δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Παρέμεινε στην 4η θέση, έχει 54 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από τους διώκτες για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σκοράρει για έξι σερί αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, σε ισάριθμες εμφανίστηκε το Over 2.5 γκολ. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Τόμορι (αμυντικός) και Κόβατσιτς (μέσος).

Γουότφορντ: Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-1 από τη Σαουθάμπτον. Παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική, σε αυτό το διάστημα έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό και δέχθηκε γκολ σε όλα.

Βρίσκεται στη 17η θέση με 28 βαθμούς, στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και φουντώνει η μάχη για την παραμονή. Θα παραταχθεί χωρίς τους Γιάανματ (αμυντικός), Ντελοφέου (εξτρέμ) και Σάξες (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τσέλσι.. στην Bet365.gr

Επισκεφθείτε το Arxondasbet.com το αρχαιότερο σίτε -από το 2000- Δωρεάν προγνωστικών στην Ελλάδα, διαβάστε τα διάσημα προγνωστικά του Άρχοντα με καθημερινές αναλύσεις και μοναδικά στατιστικά στα παιχνίδια ημέρας. Παράλληλα θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές και online casino στην Ελλάδα, ενώ δείτε ακόμα το κανάλι μας στο Instagram ArxondasBet και στο facebook.com/arxontasbet.