Ο Τόνος Geisha «πρωταγωνιστεί» μαζί με το Δημήτρη Σκαρμούτσο στις πιο νόστιμες «ιστορίες» του!

-Μοναδικές συνταγές που θα αφήσουν ιστορία!

Η νέα συνεργασία του brandGeishaμε τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, ενισχύει την παρουσία της ιστορικής μάρκας στα supermarket. Πλέον, ο εκλεκτός τόνος Geishaβρίσκεται στα ράφια όλων των μεγάλων αλυσίδων και μάλιστα με ένα δώρο γεύσης σε κάθε συσκευασία. Τιάλλο, από υπέροχες συνταγές του σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου!
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δημιουργεί με τόνο Geisha! Ο τόνος Geisha είναι η επιλογή σας για ένα ελαφρύ, υγιεινό, θρεπτικό και νόστιμο γεύμα που μπορείτε να γευτείτε κάθε στιγμή της ημέρας και σε κάθε περίσταση. Βάλτε έμπνευση και φαντασία και απολαύστε την ποιότητα των προϊόντων Geisha μαζί με τους αγαπημένους σας. Βάλτε και εσείς μια Geisha στο τραπέζι σας με τις απολαυστικές συνταγές του γνωστού σεφ, που θα βρείτε σε κάθε συσκευασία τόνου Geisha!

Η Geisha προσφέρειυψηλής ποιότητας εδέσματα ψαρικών (τόνος, σκουμπρί, σαρδέλες) που είναι έτοιμα για κατανάλωση και ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη γεύση τους. Σε κάθε μπουκιά απολαμβάνουμε τη μεστή νοστιμιά τους που τα καθιστούν μια από τις κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών σε όλον τον κόσμο.
Τα προϊόντα Geisha είναι ιδανικά για τον σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής. Αποτελούν την εύκολη, γευστική, υγιεινή και οικονομική λύση για θρεπτικά απολαυστικά πιάτα, σάντουϊτς, σαλάτες κ.α. Όλα τα προϊόντα Geisha δεν περιλαμβάνουν συντηρητικά και γλουτένη.

Τα προϊόντα Geisha εισάγονται και διανέμονται στην Ελλάδα από το 1998 από την εταιρεία Κ. Χατζηαθανασίου ΕΠΕ, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Κώστα Παπαέλληνα. Οι συνεχείς έλεγχοι στις τεχνικές παραγωγής αλλά και στην ποιότητα, εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μαςείναι πάντα ασφαλή και αξιόπιστα για κατανάλωση.
Την ξεχωριστή γεύση του τόνου Geisha, πλέον όλοι μπορούν να απολαύσουν σε μοναδικές συνταγές που παίρνουν… άριστα με τόνο Geisha και υπογράφει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος!