Πάτησε και στην Άρτα;

Παίρνει μέτρα το Νοσοκομείο - Τεστ για κορωνοϊό σε 2 άτομα

-Έδωσαν υλικό για εξέταση-ψυχραιμία συνιστούν οι ειδικοί

-Γίνεται ιχνηλάτηση των προσώπων που έχουν έρθει σε επαφή

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες του Νοσοκομείου Άρτας, καθώς ενδέχεται να έχει πατήσει και στην περιοχή μας ο κορωνοϊός.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο Νοσοκομείο της Άρτας, γίνεται έλεγχος σε δύο συμπολίτες μας ένα 19χρονο και έναν μεγαλύτερης ηλικίας που κρίθηκαν ως ύποπτα κρούσματα για κορωνοϊό.

Ο 19χρονος έδωσε υλικό για εξέταση και πήγε σπίτι του για να περιμένει τις εξετάσεις, ενώ το άλλο άτομο νοσηλεύεται στον ειδικό θάλαμο που έχει στηθεί έξω από το νοσοκομείο Άρτας.
Τα αποτελέσματα αναμένονται, όμως όλοι βρίσκονται σε επιφυλακή, αφού κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να παρουσιαστεί, ενώ σε κατάσταση ανάγκης βρίσκονται οι εργαζόμενοι και όλες οι υπηρεσίες στο Νοσοκομείο της Άρτας.

Εκείνο που εκπέμπεται από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως υπάρχουν δύο ύποπτα κρούσματα για κορωνοϊό, είναι να μην επισκέπτονται οι πολίτες της Άρτας το Νοσοκομείο, να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, για να μπορέσει το Νοσοκομείο της Άρτας να προσφέρει τις υπηρεσίες σε αυτούς που έχουν ανάγκη.
Μετά από αυτά τα περιστατικά, συνιστάται προσοχή από τους πολίτες όπως και συμμόρφωση στα μέτρα τα οποία έχουν εξαγγελθεί για περιορισμό του ιού.