Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο στα Ιωάννινα

Μια σημαντική εκπαιδευτική πρωτοβουλία της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με την Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και της Εταιρείας Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος, αποτελεί το συνέδριο με τίτλο “What is New in Respiratory Medicine” που πραγματοποιείται στα Ιωάννινα, στις 16-19 Σεπτεμβρίου 2021 (Συνεδριακό Κέντρο Du Lac).
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας και των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων, εφαρμόζοντας ένα σύστημα μικτής/υβριδικής διοργάνωσης, με φυσική παρουσία (μόνο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες από COVID-19 συνέδρους) και διαδικτυακή συμμετοχή.

Στη επιστημονική συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία εκπροσώπων όλων των επιστημονικών φορέων της πνευμονολογίας, θα συζητηθούν θέματα όπως: Καρκίνος του πνεύμονα, Διαταραχές της Αναπνοής κατά τον Ύπνο, Μη Επεμβατικός Αερισμός, Λοιμώξεις Αναπνευστικού, Άσθμα, Επεμβατική Πνευμονολογία, COVID-19, Διάμεσες Πνευμονοπάθειες, Αγγειακές Παθήσεις και Μεταμόσχευση Πνευμόνων, Διακοπή Καπνίσματος και Χρόνια αποφρακτική Πνευμονοπάθεια.

Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των ιατρών για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην Πνευμονολογία, με τη μορφή μιας ολοκληρωμένης ετήσιας κλινικής ανασκόπησης (Clinical Year in Review). Για το λόγο αυτό, έχει εξασφαλιστεί και η συμμετοχή ξένων ομιλητών, που πλαισιώνουν τους πολυάριθμους καταξιωμένους Έλληνες ομιλητές.
Η δυνατότητα συμμετοχής με φυσική παρουσία είναι αυστηρά ελεγχόμενη και είναι εφικτή μόνο με προεγγραφή. Για τη διαθεσιμότητα θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Οργανωτικό – Συντονιστικό Γραφείο στο info@conferre.gr. Επισημαίνουμε ότι η προσέλευση στο συνεδριακό χώρο χωρίς προεγγραφή και παραλαβή προσωπικού bar code δεν επιτρέπεται.

Χορηγούνται 24 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME- CPD credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.