Παράνομο «καζίνο» σε σπίτι στην πόλη της Άρτας

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 900€, τράπουλες και μάρκες

Συνελήφθησαν στις 05-02-2021 το απόγευμα στην πόλη της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας, έξι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών για διεξαγωγή τυχερών παιγνίων σε σπίτι στην πόλη της Άρτας, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε αυτό, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου κατελήφθη ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μαζί με πέντε ακόμα ημεδαπούς να διενεργούν το παράνομο τυχερό παίγνιο «Texas Holdem Poker».
Στην κατοχή των δραστών και στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• το χρηματικό ποσό των -900- ευρώ,
• -499- μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας,
• -4- τράπουλες.
Επιπρόσθετα, επιβλήθηκαν διοικητά πρόστιμα, -3.000- ευρώ στον ιδιοκτήτη του σπιτιού για διοργάνωση συνάθροισης και από -300- ευρώ σε κάθε παραβρισκόμενο (παίκτη) για περιορισμό κίνησης.
Προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Άρτας
Στις 07-02-2021 και ώρα 19:20, στο 146ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονη ημεδαπή και στο οποίο επέβαινε ένας ακόμη 26χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 49χρονου και ο τραυματισμός των άλλων δύο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.