Παρουσίαση βιβλίων από τους "φίλους του βιβλίου" ΄Αρτας

Ο Σύλλογος “Οι φίλοι του βιβλίου” ΄Αρτας και το βιβλιοπωλείο “Η πολυθρόνα του Νίτσε” σας προσκαλούν σε μία συνάντηση με τον συγγραφέα Γιάννη Πάσχο με αφορμή το νέο του βιβλίο “Το χρονικό ενός δυσλεκτικού”.
Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 19.00 στο καφέ Basalto.
Ο Γιάννης Πάσχος είναι ομότιμος καθηγητής ιχθυολογίας. Γεννήθηκε στα Γιάννενα το 1954, σπούδασε Βιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στη Μοριακή Βιολογία και τη Γενετική των υδρόβιων οργανισμών στην Ουγγαρία και τη Νορβηγία.Το λογοτεχνικό του έργο περιλαμβάνει ποιήματα, συλλογές διηγημάτων, νουβέλες και δοκίμια. Το βιβλίο “Το χρονικό ενός δυσλεκτικού” είναι το όγδοο κατά σειρά βιβλίο του το οποίο έχει εκδοθεί.
Επίσης ο Σύλλογος “Οι φίλοι του βιβλίου”, σε συνεργασία με το περιοδικό ‘΄Εκφραση” και τις εκδόσεις Βακχικόν σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως Γεωργίας Τάτση με τίτλο “Πίσω από τον ήχο του νερού”.
Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 19.30 στην ισόγεια αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου ΄Αρτας.
Η Γεωργία Τάτση γεννήθηκε το 1952 στο Κλειστό Άρτας. Από το 1965 ζει στην Αθήνα. Σπούδασε σκηνοθεσία στη Σχολή Κινηματογράφου – Τηλεόρασης Ευγενίας Χατζίκου και εργάστηκε στην ΕΡΤ από το 1976 ως το 2003. Το βιβλίο “Πίσω από τον ήχο του νερού” είναι το τρίτο της βιβλίο που έχει εκδοθεί, ενώ διηγήματά της περιλαμβάνονται σε συλλογικά έργα.