Παρουσίαση του έργου του Καραθεοδωρή και στην Θεσσαλονίκη

Στις 3 Μαρτίου 2024 στην Θεσσαλονίκη έγινε η παρουσίαση του έργου του Καραθεοδωρή από τον συγγραφέα Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη. Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα οι Θεσσαλονικές γνώρισαν και έμαθαν για το έργο του Καραθεοδωρή. Τον συγγραφέα προλόγισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών.

Και στη Λευκάδα από τη Λέσχη Αναγνωστών

Την Τρίτη το απόγευμα, 9 Απριλίου 2024 με ιδέα μελών της Λέσχης Ανάγνωσης «Πέτρου και Νίτας Αργύρη», φιλοξενήθηκε στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης Λευκάδας ο συγγραφέας Ελπιδοφόρος Ιντζέμπελης και έγινε συζήτηση με άξονα τα βιβλία του για τον σπουδαίο Έλληνα Μαθηματικό Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή και το γενικότερο συγγραφικό του έργο, ενώ όσοι παραβρέθηκαν είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν video με την κόρη του Δέσποινα Καραθεοδωρή – Ροδοπούλου

Ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του ΔΣ της Μαθηματικής Εταιρείας Λευκάδας, σε συνεργασία με την οποία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, συνέβαλαν να κατανοηθεί καλύτερα τα έργο του διεθνούς φήμης επιστήμονα.

Σε συνέχεια της εκδήλωσης έγινε επίσκεψη σ το 2ο Πειραματικό Λύκειο Λευκάδας, όπου ο συγγραφέας συνομίλησε με μαθητές, απαντώντας σε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις τους.