Περικλής Μίγδος για βλάβες της ΔΕΗ: Φτάνει πια!

«Κτηνοτρόφοι πετάνε τα γάλατα τους , Νοικοκυριά αδειάζουν τα ψυγεία τους και άρρωστοι – ανήμποροι δημότες κάνουν το σταυρό τους για να αποκατασταθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται οι βλάβες της ΔΕΗ για να έχουν οξυγόνο και δικαίωμα στη ζωή» σημειώνει ο Περικλής Μίγδος αναφερόμενος σε βλάβες της ΔΕΗ.

Με (3) τρία έγγραφα που χαρακτηρίζονται από έντονη δυσαρέσκεια και απογοήτευση ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος ζητάει να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία δεκάδων χωριών και χιλιάδων δημοτών από τα προβλήματα ηλεκτροδότησης του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.
Χαρακτηριστικά στα έγγραφα διαμαρτυρίας και ανάδειξης του προβλήματος ο Δήμαρχος θεωρεί τα εξής:
-Αδιανόητο το 2020 μια αποκατάσταση βλάβης ηλεκτροδότησης να διαρκεί 10 και πλέον ώρες και να χρειάζεται δίωρες και τρίωρες διακοπές την επόμενη μέρα για να δοθεί λύση.
-Απαράδεκτο τα συνεργεία καθαρισμού έστω και αυτά που υπάρχουν να πετάνε τα κομμένα κλαδιά σε ρέματα χαντάκια.
-Όλο το ορεινό δίκτυο ηλεκτροδότησης παρουσιάζει φαινόμενα εγκατάλειψης και οι περισσότερες κολώνες είναι πηγή κινδύνου.
-Ανεπίτρεπτο επίσης να υπάρχει πολύωρη αναμονή ενημέρωσης για βλάβες στα τηλέφωνα βλαβών ( έστω για υπηρεσίες όπως του Κέντρου Υγείας , των Δήμων κτλ έπρεπε να υπάρχει ειδική μέριμνα ).
-Η απόλυτη απογοήτευση και για τις επεκτάσεις φωτισμού τις οποίες ο Δήμος μας έχει εγκρίνει εδώ και (3) τρία χρόνια σε οικίες αναπήρων, Κτηνοτροφικών μονάδων, αγροτικών και μελισσοκομικών εγκαταστάσεων καθώς και επεκτάσεις Δημοτικού φωτισμού σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες.

«Μοναδική εξαίρεση σε όλα τα παραπάνω –σημειώνει ο Περικλής Μίγδος- η ευγένεια , η προθυμία και η καλή διάθεση για να εξυπηρετηθούμε από το προσωπικό με το οποίο ερχόμαστε σε επικοινωνία και από τους ανθρώπους που έρχονται για την αποκατάσταση των βλαβών . Εύλογο ερώτημα μετά από όλα αυτά τις ζημιές και την ταλαιπωρία των δημοτών μας ποιός συμμερίζεται και πως θα αποζημιωθούν. Κύριοι αναλογιστείτε τις ευθύνες σας».