Περικλής Μίγδος για το Πρόγραμμα 8μηνης Κοινωφελούς εργασίας

Το σύστημα επιλογής και η διαδικασία πρόσληψης είναι ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ!

Ενώ ξεκίνησαν οι αιτήσεις στο Πρόγραμμα 8μηνης Κοινωφελούς εργασίας στους Δήμους, ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος διευκρινίζει και προειδοποιεί πως «το σύστημα επιλογής και η πρόσληψη των εργαζομένων βασίζεται στην ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ κριτηρίων και η διαδικασία είναι ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ!» και ακόμη απευθυνόμενος στους ενδιαφερόμενους, επισημαίνει «Μην επιτρέπεται σε κανέναν μας να υποτιμήσει την νοημοσύνη σας».
Στη δήλωσή του ο κ. ΜΊΓΔΟΣ σημειώνει: «Σε μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο για την χώρα μας και με την ανεργία να βρίσκεται διαρκώς στο κόκκινο θέλω να απευθυνθώ σε όλους εσάς που θα καταθέσετε αίτηση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα!

Το σύστημα επιλογής και η πρόσληψη των εργαζομένων βασίζεται στην ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ κριτηρίων και η διαδικασία είναι ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ!
Μην επιτρέπεται σε κανέναν να επενδύσει στην ελπίδα και στην ανάγκη σας για εργασία απαντώντας στην ερώτηση σας < Αν μπορεί να βοηθήσει > ότι :
Θα το κοιτάξω ή θα ασχοληθώ προσωπικά ή μην ανησυχείς ή θα το κανονίσω ή θα σε ταχτοποιήσω κτλ. Αυτές οι απαντήσεις δεν ισχύουν και εκτός ότι είναι ανακριβείς υποτιμούν την νοημοσύνη σας και προσβάλουν την αξιοπρέπεια σας!
Όποιος με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θεωρήσει ή έχει την εντύπωση ότι αδικήθηκε να έρθει στο Δήμο και στην περίπτωση που δεν τον καλύψουν οι απαντήσεις να διερευνήσουμε το θέμα με κάθε νόμιμο τρόπο!»

Στο “Αντώνης Τρίτσης” το έργο ύδρευσης
Στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” περνάει από το “Φιλοδημος l” το μεγαλύτερο έργο ύδρευσης που έχει εγκριθεί ποτέ για τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη με προϋπολογισμό : 3.599. 844 Ευρώ .
Το συγκεκριμένο έργο με τίτλο: ( Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη) θα λύσει βασικά προβλήματα υδροδότησης!