Περικλής Μίγδος: συνεργασία και κατανόηση για την προστασία της υγείας όλων μας!

«Με πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης υποστηρίξτε την προσπάθεια του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη που έχει ως κύριο μέλημα την προστασία της υγείας όλων μας!» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος.
«Για οτιδήποτε χρειαστείτε από τις υπηρεσίες του Δήμου μας και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών επικοινωνείτε στα εξής τηλέφωνα:
Δημοτική Ενότητα Τετραφυλίας: 2685 360309
Δημοτική Ενότητα Καραϊσκάκη: 2681 362407
Δημοτική Ενότητα Ηρακλείας (Δημαρχείο) :
2681 360823 – 2681 360819 – 2681 360813»

Μήνυμα στους μαθητές
Και μήνυμα στους μαθητές που θα μείνουν μακριά από τα σχολεία απευθύνει ο Περικλής Μίγδος σημειώνοντας:
«Μικροί μου φίλοι…μέλλον του Δήμου μας ! Το παιχνίδι και οι χαρούμενες φωνές στις αυλές των σχολείων και τα γήπεδα του Δήμου μας πέρα από την χαρά και την απόλαυση που δίνουν σε εσάς ομορφαίνουν και ζωντανεύουν και τις ζωές των γονιών σας , των παππούδων και των γιαγιάδων σας !

Για λίγες μέρες θα χρειαστεί αυτοί οι χώροι να παραμείνουν κλειστοί .
Κρίνεται απαραίτητο πιστέψτε με για να βοηθήσουμε όλοι μας , και εμείς και εσείς οι μικροί δημότες στην προστασία της υγείας κυρίως των ηλικιωμένων και των ανθρώπων με προβλήματα υγείας άλλα και για την δική σας και των γονιών σας !
Εσείς και οι γονείς σας έχετε τόσα πολλά να πείτε και έχετε τόσα πολλά να κάνετε στο σπίτι σας . Για λίγες μέρες λοιπόν ας ακούγονται οι χαρούμενες φωνές και τα γέλια σας στα σαλόνια και τα δωμάτια των σπιτιών !
Αγαπάμε τους δικούς μας ανθρώπους… αγαπάμε όλο τον κόσμο…. Μένουμε σπίτι αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη μας !»