Ενημερωτικό δελτίο του ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΤΑΣ

Μετά την απόφαση του Π.Ο.Υ. να χαρακτηρίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού σε πανδημία, και συναισθανόμενοι την ευθύνη απέναντι στους ασθενείς μας (και ειδικά σε αυτούς που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες), στους υπαλλήλους των ιατρείων μας, στους συνεργάτες μας και στις οικογένειές μας, στα πλαίσια προσπάθειας περιορισμού της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού COVID-19, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Άρτας αποφάσισε τα οδοντιατρεία του νομού Άρτας να λειτουργούν για το επόμενο διάστημα και μέχρι νεωτέρας μόνο για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και αυστηρά κατόπιν συνεννόησης με τον ασθενή μόνο μέσω τηλεφωνικού ραντεβού.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ:
Όταν αισθανθείτε πόνο ή εμφανιστεί οίδημα (πρήξιμο) στην περιοχή του προσώπου ή του στόματος ή υπάρξει κάποια άλλη έκτακτη ανάγκη, επικοινωνήστε με τον οδοντίατρό σας.
Όλες οι προγραμματισμένες και μη επείγουσες θεραπείες οφείλουν να προγραμματιστούν εκ νέου σε συνεννόηση με τον οδοντίατρό σας.
Η Στοματική Υγεία και η καλή Στοματική Υγιεινή συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος!

ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ!!!
Για τους ασθενείς που εντάσσονται στις ευπαθείς ομάδες, συστήνεται να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ στο 1135 (24ωρη λειτουργία) και με τον οδοντίατρό τους για τη λήψη τηλεφωνικών οδηγιών.
ΕΚ ΤΟΥ Ο.Σ.ΑΡΤΑΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΖΟΥΡΜΑΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ