ΠΡΕΒΕΖΑ: Εξιχνιάστηκε κλοπή από εξοχική κατοικία

Δύο ημεδαπές αφαίρεσαν 5.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας κλοπή σε περιοχή της Πρέβεζας, που έλαβε χώρα τον Αύγουστο. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών γυναικών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, οι κατηγορούμενες εισήλθαν σε εξοχική κατοικία ημεδαπού, από όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 5.000 ευρώ, κοσμήματα και μια ασύρματη κάμερα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

 

Υπόθεση απάτης στην Άρτα 
Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ενός άντρα και μίας γυναίκας, για υπόθεση απάτης και πλαστογραφίας, που έλαβε χώρα στην Άρτα την 23-09-2023.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο ημεδαπός παρουσιάστηκε ως μεσίτης και για λογαριασμό της ημεδαπής, αγόρασε -12- τόνους ακτινίδια, καταβάλλοντας το συμφωνηθέν αντίτιμο με τραπεζική επιταγή, που έφερε την υπογραφή της ημεδαπής, η οποία προέκυψε ότι ήταν κλεμμένη.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Δήμος Ζηρού: Σύλληψη ημεδαπού για χρήση μουσικής 
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού, συνελήφθη σήμερα τη νύχτα ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να λειτουργεί, ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος διασκέδασης, κάνοντας χρήση μουσικής, καθ’ υπέρβαση του επιτρεπόμενου ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων.

ΑΡΤΑ: Σύλληψη για παραβάσεις περί όπλων 
Συνελήφθη στην Άρτα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει μαχαίρι, μήκους 28 εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Οδηγούσε υπό την επίδραση οινοπνεύματος
Συνελήφθη στις 24-12-2023 το απόγευμα στην Άρτα από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας ημεδαπός, διότι ύστερα από αλκοολομέτρηση στην οποία υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.