Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε 47χρονο που μετέτρεψε την αποθήκη του σε μπαράκι!!!

Ακριβά θα πληρώσει ένας 47χρονος την ιδέα να μετατρέψει μία αποθήκη του στο κέντρο του Βόλου σε αυτοσχέδιο μπαρ. Ο 47χρονος εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να παραβαίνει τον νόμο, να ξεπερνά τις απαγορεύσεις και ταυτόχρονα να παίζει μουσική και να προσφέρει αλκοόλ.

Ο εντοπισμός της «αποθήκης-μπαρ» στον Βόλο δεν ήταν πάντως και δύσκολη υπόθεση για τους αστυνομικούς εξαιτίας της δυνατής μουσικής που ακουγόταν από στερεοφωνική εγκατάσταση. Η έκπληξη των αστυνομικών ήταν ακόμα μεγαλύτερη όταν είδαν μέσα στον χώρο, εκτός από τον ιδιοκτήτη, άλλα 9 άτομα να πίνουν και να διασκεδάζουν.
Στον ιδιοκτήτη της αποθήκης επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα Βόλου, ενώ στους «γλεντζέδες θαμώνες» βεβαιώθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ στον καθένα για παράβαση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό και για άσκοπη μετακίνηση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Επίσης τσουχτερό πρόστιμο κόπηκε πριν λίγες μέρες σε 54χρονο ιδιοκτήτη καφέ-μπαρ επίσης στον Βόλο, ο οποίος άνοιξε το κατάστημά του παρά τα περιοριστικά μέτρα και σέρβιρε ποτά. Πρόστιμο «έφαγαν» και δύο πελάτες του μπαρ.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα ήταν ανοιχτό και είχαν ήδη σερβιριστεί ποτά στους δύο πελάτες.
Σε βάρος του ιδιοκτήτη, ο οποίος συνελήφθη για παράβαση της απόφασης για την πρόληψη ασθενειών και σήμερα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, επεβλήθη πρόστιμο 5.000 ευρώ. Πρόστιμα 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση επεβλήθησαν στους δύο πελάτες.