Πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Άρτας

Ευχές και μηνύματα για τη νέα σχολική χρονιά

Πρώτο κουδούνι τη Δευτέρα το πρωί, με τον αγιασμό σε όλα τα σχολεία της Άρτας να γεμίζουν ξανά με παιδικά χαμόγελα και φωνές. Οι μαθητές επέστρεψαν πίσω στα θρανία με τους εκπαιδευτικούς να τους εύχονται μια σχολική χρονιά γεμάτη χαρά και γνώση.
Όλο το καλοκαίρι – όπως κάθε χρονιά – ο Δήμος Αρταίων βρίσκονταν σε όλες τις σχολικές μονάδες, υλοποιώντας ένα ευρύ τεχνικό πρόγραμμα με πολλές παρεμβάσεις στην πλειοψηφία των σχολικών υποδομών, με προτεραιότητα και ανάλογα με τον βαθμό ανάγκης,όπως ενεργειακή αναβάθμιση για την μείωση των λειτουργικών εξόδων, τοποθέτηση ελαστοσυνθετικού τάπητα στα γήπεδα μπάσκετ σε σχολικές αυλές σε όλο το εύρος του Δήμου, εργασίες βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των ιδιόκτητων παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμουκαι πολλά ακόμα, ώστε να έχουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί το καλύτερο δυνατό σχολικό περιβάλλον
Ασφαλώς πραγματοποιήθηκαν και οι απαραίτητοι καθαρισμοί με τις σχολικές μονάδες να ενισχύονται με επιπλέον προσωπικό και ώρες καθαριότητας.

Δηλώσεις Δημάρχου
Ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι παρέστησαν σήμερα στον Αγιασμό που τελέστηκε, σε όλα τα σχολεία της πόλης μας. Από το 12ο Νηπιαγωγείο, το 3ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο και το 2Ο Λύκειο όπου και παρέστη, ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης δήλωσε:
Τι είπε ο Δήμαρχος για τις παρεμβάσεις βελτίωσης και αναβάθμισης 3εκ. ευρώ των σχολικών υποδομών:
«Κάθε νέα σχολική χρονιά είναι ένα νέο ξεκίνημα για παιδιά εκπαιδευτικούς και γονείς και έχουμε όλοι την ίδια αγωνία για τα παιδιά μας. Σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας έχουν γίνει εργασίες και σε κάποια από αυτά και ενεργειακής αναβάθμισης για να μειώσουμε τα λειτουργικά τους έξοδα, με στόχο μας στο άμεσο μέλλον να εντάξουμε και άλλα σχολεία. Επιπλέον σε σχολεία της πόλης αλλά και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες έχει τοποθετηθεί στις σχολικές αυλέςελαστικός τάπητας στα γήπεδα μπάσκετ, ώστε τα παιδιά να αθλούνται με ασφάλεια. Σεβόμαστε τα δημοτικά χρήματα γιατί τα χρήματα είναι χρήματα όλων των δημοτών και καλώ να σεβαστούμε όλοι το δημόσιο χώρο. Νοιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος που έχουμε σχολικές υποδομές σε πολύ καλή κατάσταση και που χρόνο με τον χρόνο αναβαθμίζονται και αυτό γιατί είμαστε σε ένα πολύ κάλο επίπεδο συνεργασίας με γονείς και εκπαιδευτικούς, μπορούμε όμως να πάμε ακόμη πιο ψηλά».

Τι είπε ο Δήμαρχος για τα περιστατικά bulling: «θα ήθελα όμως να αναφερθώ και σε κάτι άλλο πολύ σημαντικό που απασχολεί όλους μας, τον σχολικό εκφοβισμό, που δεν θα πρέπει να υπάρχει στα σχολεία της πόλης αλλά και σε κανένα σχολείο. Πρέπει να έχουμε τα αυτιά μας και τα ματιά μας ανοιχτά και όλοι να μιλάμε στο σωστό χρόνο ώστε να προστατεύσουμε την σχολική μας κοινότητα. Τέλος στα σχολεία του Δήμου μας υπηρετούν άξιοι εκπαιδευτικοί, τους οποίους και ευχαριστώ για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν με τα παιδιά μας, εύχομαι σε εκείνους καλή δύναμη και στους μαθητές καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο. Επαναλαμβάνω ότι ο Δήμος είναι εδώ και δίπλα σε όποιο σχολείο, μαθητής, γονέας, εκπαιδευτικός, χρειάζεται το οτιδήποτε. Η πόρτα του γραφείου μου είναι πάντα ανοιχτή για την εκπαιδευτική κοινότητα».

Οι επισκέψεις των μελών της Δημοτικής Αρχής:
Σε σχολεία του Δήμου παρέστησαν όλα τα μέλη της Δημοτικής Αρχής. Ο Δημήτρης Ευαγγέλου, παρέστη στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο, στο 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Κωνσταντίνος Τράμπας, ο Χριστόφορος Σιαφάκας έδωσε το «παρών» στο 6ο Δημοτικό και στο 5ο Γυμνάσιο, ο Μιχάλης Κοτσαρίνης, στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ανέζας, ο Νίκος Λιόντος στο 8ο Δημοτικό, ο Παντελής Κωλέτσος στο Δημοτικό Σχολείο Καλοβάτου και στο Μουσικό Σχολείο , ο Γιώργος Πανέτας στο Δημοτικό και Γυμνάσιο Γραμμενίτσας, ο Γιώργος Μπουκουβάλας στο Δημοτικό Καμπής και στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Αμμοτόπου. Ο Σωτήρης Χρηστούλης στο 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο, ο Παναγιώτης Γαλάνηςστο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Εύη Βασιλάκη 4Ο Νηπιαγωγείο και 4ο Δημοτικό.

Γ. Στύλιος: «Η φετινή χρονιά βρίσκει τα σχολεία του νομού Άρτας ενισχυμένα»

Ο Γιώργος Στύλιος παρευρέθηκε στο πλαίσιο της έναρξης του σχολικού έτους 2022-2023, στο 1ο Γυμνάσιο, το 1ο και 2ο Λύκειο Άρτας, καθώς και στο Δημοτικό Σχολείο Πέτα. Ο κ. Υφυπουργός, καλωσόρισε τους μικρούς μαθητές στο ξεκίνημα του ταξιδιού τους στην γνώση και ευχήθηκε σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή σχολική χρονιά.
Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, σε δηλώσεις του, ο κ. Στύλιος αναφέρθηκε στους τρόπους στήριξης της Πολιτείας προς τους εκπαιδευτικούς. Τόνισε πως η κυβέρνηση τηρεί τις δεσμεύσεις της για ενίσχυση της παιδείας στην Άρτα προχωρώντας σε πρόσθετους διορισμούς στην εκπαίδευση και στην δημιουργία δομών ειδικής αγωγής που βοηθούν στην πράξη τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και τις οικογένειες τους. Ειδικά για το νομό, χαρακτήρισε ως μία πολύ καλή εξέλιξη το γεγονός πως φέτος στις δομές Πρωτοβάθμιας, και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα βρεθούν συνολικά ογδόντα οκτώ (88) μόνιμοι νεοδιόριστοι δάσκαλοι και καθηγητές.
Αναλυτικότερα, εξήντα (60) εκπαιδευτικοί στην Πρωτοβάθμια (πενήντα τέσσερεις (54) στην Γενική Εκπαίδευση, ένας (1) στην Μουσική Επιστήμη και πέντε (5) στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση) και άλλοι είκοσι οκτώ (28) στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (δεκαέξι (16) στην Γενική Εκπαίδευση και δώδεκα (12) στο Μουσικό Σχολείο) ανέλαβαν υπηρεσία με το φετινό πρώτο κουδούνι.
Επιπλέον, η ίδρυση και λειτουργία από αυτή την σχολική χρονιά, στην πόλη της Άρτας, Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λύκειου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ), αποτελεί σημείο αναφοράς για την ειδική εκπαίδευση στην ευρύτερη περιοχή. Πρόκειται για ένα σχολείο με ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα σπουδών για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες στο οποίο τοποθετήθηκαν οκτώ (8) νέοι, κατάλληλα καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί.

Ο Γ. Στύλιος δήλωσε σχετικά: «Το ξεκίνημα μιας σχολικής χρονιάς είναι η αρχή μιας νέας περιόδου μάθησης και δημιουργίας. Ένας νέος λαμβάνοντας νέες γνώσεις, ανεβαίνει ψηλότερα και βλέπει μακρύτερα. Ειδικά φέτος, η έναρξη της σχολικής χρονιάς βρίσκει τα σχολεία μας ετοιμότερα από ποτέ. Ενισχυμένα με 88 νέους εκπαιδευτικούς, και με καινούργιες δομές ειδικής εκπαίδευσης, που βοηθούν ουσιαστικά τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες να αποκτήσουν ισότιμη εκπαίδευση και ευκαιρίες. Μετά από περισσότερο από μία δεκαετία χωρίς διορισμούς, η κυβέρνηση όπως είχε δεσμευτεί ενισχύει στην πράξη τα σχολεία μας και στέκεται δίπλα στα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους. Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!».

Μήνυμα Προέδρου ΠΕΔ Ηπείρου Χρήστου Ντακαλέτση για την νέα σχολική χρονιά

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ηπείρου και Δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης δήλωσε για τη νέα σχολική χρονιά: «Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να εκφράσω τις πιο εγκάρδιες ευχές μου σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ώστε ο χρόνος αυτός να είναι δημιουργικός, παραγωγικός, καλύτερος, με λιγότερα προβλήματα σε κάθε σχολική τάξη από την πανδημία και με υγεία πρωτίστως, για όλους.
Χρέος όλων ημών όσων μετέχουμε με διαφορετικούς ρόλους στη διασφάλιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, είναι να καταστεί ποιοτικότερο το εθνικό εκπαιδευτικό σύστημα, ώστε οι μαθητές να μπορούν να υλοποιήσουν τους στόχους τους, να διευρύνουν τις δεξιότητες και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για την ολοκλήρωση της προσωπικότητάς τους.
Ο ρόλος της πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι σημαντικός για την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Κατά το προηγούμενο σχολικό έτος, έναν από τους δυσκολότερους χειμώνες των τελευταίων χρόνων, οι Δήμοι εξασφάλισαν τα χρήματα για τη θέρμανση των σχολείων αλλά και επιπλέον πόρους για την καθαριότητα των σχολικών κτιρίων. Στη διάρκεια του καλοκαιριού, οι Δήμοι της Ηπείρου κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες εργασίες για τη συντήρηση των κτιρίων και τον εξωραϊσμό αύλειων χώρων. Σήμερα τέλος, η πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση στέκεται διεκδικητικά απέναντι στην πολιτεία προκειμένου να εξασφαλιστούν οι επιπλέον πόροι που είναι απαραίτητοι για τα αυξημένα κόστη της ενέργειας και της θέρμανσης όλων των σχολείων αλλά και για ανάγκες, όπως η καθαριότητα των σχολικών μονάδων, δεδομένου μεταξύ άλλων ότι διευρύνεται το ωρολόγιο πρόγραμμα των ολοήμερων σχολείων.
Με τη δέσμευση ότι θα βρισκόμαστε πάντοτε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας, εύχομαι καλή αρχή σε όλους!»

Ευχές από τον Περικλή Μίγδο 

«Αγαπημένα μου παιδιά , μαθήτριες και μαθητές ηχεί και πάλι ο γνώριμος ήχος του σχολικού κουδουνιού !
Σας εύχομαι από καρδιάς καλή σχολική χρονιά γεμάτη δημιουργία και πρόοδο!
Το σχολείο αποτελεί την πρώτη ανοιχτή κοινωνία στην οποία ο άνθρωπος συμμετέχει ενεργά, ονειρεύεται ελεύθερα και διαμορφώνει προσωπικότητα ως πολίτης !
Είναι ευθύνη όλων μας ( Εκπαιδευτικοί , Γονείς , Πολιτεία ) να είμαστε δίπλα σας και να στηρίζουμε την πρόοδό σας.
Η δική μου πόρτα θα είναι και αυτή τη χρονιά ανοιχτή σε όλους σας, να ακούω με προσοχή τα αιτήματα σας, τους προβληματισμούς σας αλλά και να καμαρώνω την εξέλιξή σας» αναφέρει σε μήνυμά του για τη νέα σχολική χρονιά ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος.

Ξεχωριστή για το Δήμο Πωγωνίου η ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς
Ξεχωριστή και αισιόδοξη ήταν για το Δήμο Πωγωνίου η ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς καθώς μετά από επτά ολόκληρα χρόνια ξαναχτύπησε το κουδούνι στο Δημοτικό Σχολείο Πωγωνιανής.
Το σχολικό προαύλιο στο παραμεθόριο σχολείο γέμισε και πάλι από φωνές και γέλια μαθητών που ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα για ένα ακόμη έτος γεμάτο γνώσεις και εμπειρίες. Το Δημοτικό Σχολείο Πωγωνιανής θα λειτουργήσει ως διθέσιο σε μία Κοινότητα που έχει αποτελέσει στο παρελθόν «φάρο» εκπαίδευσης.
Στον αγιασμό παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης, η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου κ. Μαρία Τσολάκη, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αναστάσιος Γιούνης και Στυλιανός Κουκουλάρης, ο Διοικητής του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου Αστυνόμος Β’ Μπόκιας Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Παναγιώτης Κούρος, μέλη του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Πωγωνιανής καθώς και κάτοικοι που θέλησαν να γιορτάσουν την επαναλειτουργία του σχολικής μονάδας.
Για μία ιδιαίτερη μέρα έκανε λόγο στο καλωσόρισμά του ο κ. Καψάλης σημειώνοντας ότι το άνοιγμα του σχολείου φέρνει προοπτική κι ελπίδα για το μέλλον και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπήρξαν για την επαναλειτουργία του.
Στο μεταξύ, ο αγιασμός στο Γυμνάσιο και Λύκειο Δολιανών, τη μεγαλύτερη σχολική μονάδα του Δήμου, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Καψάλη και του Αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Σιούτη που καλωσόρισαν τους μαθητές και τους ευχήθηκαν καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. «Ευχόμαστε μία σχολική χρονιά χωρίς διακοπές και προβλήματα που θα σας προσφέρει όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για το μέλλον».

Με αγιασμό, ευχές και αισιοδοξία άρχισε σήμερα η νέα σχολική χρονιά στον Δήμο Ζηρού! 

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και τις ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και πρόοδο, άνοιξαν σήμερα τα Σχολεία στον Δήμο Ζηρού. Ο Δήμαρχος Ζηρού κ Νικόλαος Καλαντζής, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών και δημοτικοί σύμβουλοι, παραβρέθηκαν στην αφετηρία του ξεχωριστού ταξιδιού της γνώσης για να ευχηθούν στις μαθήτριες, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και γονείς και να υπογραμμίσουν τη διαρκή στήριξη του Δήμου στα Σχολεία με στόχο την εξασφάλιση την απρόσκοπτης λειτουργίας τους. Και οι διευθυντές των Σχολείων στον σύντομο χαιρετισμό τους επισήμαναν την αγαστή συνεργασία και τη συνδρομή του Δήμου στην επίλυση κάθε ζητήματος που προκύπτει κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου.
Ο Δήμαρχος Ζηρού παραβρέθηκε στην τελετή αγιασμού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας και στο Γυμνάσιο της πόλης.
Στον χαιρετισμό του, υπογράμμισε ότι η εκπαίδευση βρίσκεται στις πρώτιστες προτεραιότητες της δημοτικής αρχής και ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς μία σχολική χρονιά με δύναμη, υγεία, αισιοδοξία και πρόοδο.
Στους μαθητές διαβάστηκαν μηνύματα του Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομου και της Υπουργού Παιδείας κας Νίκης Κεραμέως.

Κώστας Μπάρκας: Δήλωση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Θέλω ειλικρινά να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά, δύναμη και υγεία στις μαθήτριες και στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς. Για άλλη μια χρονιά η εκπαιδευτική κοινότητα καλείται να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα, που επιδεινώθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και αφορούν τόσο σε ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού σε γενική και ειδική εκπαίδευση, όσο και σε υποδομές. Είναι ευθύνη όλων μας να συμβάλλουμε στην όσο το δυνατόν πιο άμεση άμβλυνση αυτών των προβλημάτων προς όφελος των παιδιών μας.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να στηρίξουμε τη δημόσια εκπαίδευση ως προϋπόθεση συνολικής ανάπτυξης του τόπου μας.

Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Ιωάννης Λώλος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας δήλωσε τα εξής:
Μια καινούργια σχολική χρονιά ξεκινάει σήμερα, πλούσια σε στόχους και προσδοκίες στον δρόμο προς την κατάκτηση της γνώσης. Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για καλή αρχή, με υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα.
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και οι Σχολικές μας Επιτροπές συμπορεύονται μαζί σας, καθώς προτεραιότητά μας είναι η σωστή συντήρηση και λειτουργία των σχολείων, διατηρώντας τα ασφαλή, καθαρά, λειτουργικά και φιλόξενα.
Η εκπαίδευση αποτελεί αναμφισβήτητα τον θεμέλιο λίθο της κοινωνίας, γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε εντατικά να αναβαθμίζουμε τα σχολεία μας και να εμπλουτίζουμε τις δράσεις μας για την παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.
Με τη συμβολή όλων η κάθε μέρα στον Δήμο μας γίνεται και καλύτερη. Συνεργαζόμαστε λοιπόν, όλοι μαζί, για αυριανούς πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία, βάζοντας έτσι τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον.
Καλή, δημιουργική και ευχάριστη σχολική χρονιά!

Δήμος Ιωαννιτών: Αγιασμοί στα σχολεία- Επιστροφή στα θρανία

Με τον καθιερωμένο αγιασμό που φέτος έγινε σε συνθήκες κανονικότητας ξεκίνησε η σχολική χρονιά.
Οι μαθητές σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια γέμισαν τις σχολικές αυλές και δέχθηκαν τις ευχές όλων για πρόοδο και υγεία.
Τον Δήμο Ιωαννιτών εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου στον αγιασμό που έγινε στο συγκρότημα της Ακαδημίας.
Αντιδήμαρχοι και μέλη της Δημοτικής Αρχής παραβρέθηκαν σε αγιασμούς σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων τόσο στην πόλη όσο και στις Δημοτικές Ενότητες.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου απευθυνόμενος στους μαθητές των σχολείων της Ακαδημίας μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου για καλή σχολική χρονιά και τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα στα σχολεία καθόλη την διάρκεια του έτους για την επίλυση όποιου προβλήματος ανακύψει.
Στους μαθητές απευθύνθηκε και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλης Τσαμπαλάς δίνοντας τις ευχές του ενώ έκανε γνωστό ότι άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανάπλαση του αύλειου χώρου της Ακαδημίας.
Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ με γραπτή του δήλωση εύχεται «καλή χρονιά» σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.
«Η φετινή χρονιά ξεκινά με συνθήκες κανονικότητας κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για όλους. Ευχή και ελπίδα όλων μας είναι να ολοκληρωθεί με τις ίδιες συνθήκες, χωρίς να χρειαστούν μέτρα ή τηλεκπαίδευση. Η δια ζώσης διδασκαλία είναι κάτι που δεν μπορεί να αντικατασταθεί.
«Εύχομαι στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας καλή χρονιά. Ο Δήμος θα είναι βρίσκεται δίπλα στα σχολεία και με συνεργασία θα αντιμετωπίσουμε όποιο πρόβλημα ανακύψει τους επόμενους μήνες και ειδικά τον χειμώνα που λόγω της γενικότερης κατάστασης και της ενεργειακής κρίσης αναμένεται να είναι δύσκολος» τόνισε ο κ. Ελισάφ.