Σήμα πρόωρων εκλογών από την Άρτα

Μηταράκης: Στόχος μας να είναι η ΝΔ και στην Άρτα πρώτο κόμμα

Μπορεί να θέλει η κυβέρνηση να κρυφτεί για την προετοιμασία προσφυγής σε πρόωρες εκλογές, όμως οι περιοδείες των κυβερνητικών στελεχών και οι δηλώσεις τους τους προδίδουν.
Έτσι την Άρτα επισκέφτηκε την Τετάρτη, ως επικεφαλής κλιμακίου της Ν.Δ. ο υπουργός Μετανάστευσης και βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης. Ήταν μια επίσκεψη που ανέδυε «άρωμα εκλογών», αφού τα στελέχη του κλιμακίου αναφέρθηκαν στο κυβερνητικό έργο της τελευταίας τριετίας, κάνοντας ουσιαστικά απολογισμό, αλλά και δίδοντας υποσχέσεις για το μέλλον.
Ο υπουργός Νότης Μηταράκης ανέφερε , πως στόχος της επίσκεψης, ήταν η αυτοψία στην παραγωγική μηχανή του Νομού, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση για τις νέες παραγωγικές επενδύσεις με έμφαση στην προστιθέμενη αξία των αγροτικών προϊόντων στην Άρτα.

«Το πρόσημο είναι θετικό, σε όλους τους τομείς και με αυτή τη δυναμική, στόχος μας και για την Άρτα, στις εκλογές η Νέα Δημοκρατία, να είναι πρώτο κόμμα και πρώτο κόμμα με διαφορά», τόνισε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ενώ στο κλιμάκιο της Ν.Δ συμμετείχαν ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας και οι βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης, Άννα Ευθυμίου, Γιώργος Κωτσός.
Ο κ. Μηταράκης συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Στύλο και τους Βουλευτές Άννα Ευθυμίου και Γιώργο Κωτσό, τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Περιφέρειας Ηπείρου Βασίλη Ψαθά, επισκέφθηκε το 6ο δημοτικό σχολείο και 8ο νηπιαγωγείο του Δήμου Αρταίων ενταγμένα στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, ενώ ακολούθησε περιοδεία σε Βιομηχανίες της Άρτας και το απόγευμα, δόθηκε συνέντευξη τύπου, στα γραφεία της ΔΕΕΠ Άρτας της ΝΔ, παρόντων των Υφυπουργών Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά και Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργου Στύλιου καθώς και του Γενικού Γραμματέα Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Μηταράκης
Ο υπουργός , επισήμανε πως η Ν.Δ ως κυβέρνηση στα 3 χρόνια βρέθηκε αντιμέτωπη με πολλαπλές κρίσεις. «Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την κρίση στα εθνικά θέματα το 2020 και πάλι σήμερα, με την επιθετική ρητορική της Τουρκίας. Κρίσεις που αντιμετωπίζουμε με αποφασιστικότητα, με την ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας της χώρας μας, αλλά και την έντονη παρουσία στα διεθνή φόρα και στις μεγάλες συμμαχίες που η χώρα μας έχει πετύχει», ανέφερε ο κ. Μηταράκης.

Στύλιος

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος, χαρακτήρισε ουσιαστικές τις επισκέψεις του κλιμακίου στο Νομό, καθώς δόθηκε η δυνατότητα επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών, αφενός για τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες που έχουν υλοποιηθεί και αφετέρου, γιατί δόθηκε στον κόσμο η δυνατότητα να στείλει να δικά του μηνύματα στην κυβέρνηση. «Για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η πρωτογενής παραγωγή, οι γεωργοί, οι κτηνοτρόφοι, οι αγρότες μας, είναι ψηλά στην ατζέντα της πολιτικής μας», υπογράμμισε ο κ. Στύλιος.

Αμυράς

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς απευθύνθηκε σε εκείνους που δεν ψήφισαν τελευταία φορά Ν Δ, λέγοντας πως τώρα είναι η ευκαιρία, διότι η κυβέρνηση στην δύσκολη συγκυρία της κρίσης κατά γενική ομολογία έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να το αντιμετωπίσει σωστά. « Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει μεταρρυθμίσεις στο πεδίο στην καθημερινότητα των πολιτών» τόνισε ο κ. Αμυράς.

 

 

Τσουβάλας
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας, είχε διαδοχικές συναντήσεις, με αστυνομικούς στη Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας, με συνδικαλιστές, με το σύνδεσμο απόστρατων αστυνομικών στη συνέχεια επισκέφθηκε τους Δήμους Νικολάου Σκουφά και Γεωργίου Καραϊσκάκη.