Σοκ στην Κυπαρισσία: Ηλικιωμένος σκότωσε 39χρονο για έναν λογαριασμό

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στην Κυπαρισσία από την είδηση οτι ηλικιωμένος σκότωσε νεαρό επιχειρηματία μέσα στο κατάστημά του που εμπορεύεται είδη τεχνολογίας, γιατί δεν ήταν ικανοποιημένος με την εξυπηρέτηση.

Πρόκειται για κατάστημα της εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με την επιχείρηση να επιβεβαιώνει την είδηση ως εξής: «Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους.
Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές.
Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν».

Το έγκλημα
Σύμφωνα με πληροφορίες, το άγριο έγκλημα συνέβη χθες το πρωί. Ο 72χρονος επισκέφθηκε το κατάστημα νωρίτερα σήμερα, όταν και αρχικά είχε φραστική αντιπαράθεση με γυναίκα υπάλληλο για κάποιο λογαριασμό. Ο 39χρονος φαίνεται να μπήκε ανάμεσά τους, ζητώντας από την ηλικιωμένο να μην φωνάζει και να ηρεμήσει.
Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος έφυγε, πήρε ταξί, πήγε σπίτι από όπου όπως φαίνεται πήρε το όπλο του (ένα περίστροφο κειμήλιο) και στη συνέχεια επέστρεψε στο κατάστημα όπου πυροβόλησε κατά του 39χρονου και τον σκότωσε.
Ο ηλικιωμένος δράστης περιγράφεται ως οξύθυμος και αντικοινωνικός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες παλαιότερα πωλούσε λαχεία. Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου και υπέκυψε, ενώ λίγη ώρα μετά ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν πατέρας ενός βρέφους έξι μηνών».