Στην Ένωση Βύρωνα θα πασάρει η Θεοδώρα Πορτοβάρα την νέα σαιζόν

Μετά τον Ηλυσιακό και τις εμπειρίες που απέκτησε από την volley league η Θεοδώρα αποφάσισε να αγωνιστεί σε μια χαμηλότερη κατηγορία και η Ένωση Βύρωνα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας της. Η Ένωση Βύρωνα που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία και προσέγγισε την αθλήτρια τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών δια μέσου των δύο προπονητών της Δήμου Κυριαζή, Λυκούργου Κουμανταρέα, με την Θεοδώρα να συμφωνεί σε όλα μαζί τους. Άλλωστε η Θεοδώρα μένει στον Βύρωνα και «με τα πόδια» πάει στο γήπεδο και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες λόγω Κορωνοϊού , αυτό έβαλε πάνω από όλα.

Η πόρτα της volley league δεν έκλεισε για την Θεοδώρα, δόθηκε δανεική από τον Ηλυσιακό και όπως μας είπε η ίδια «είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πρωταγωνιστήσω με την νέα μου ομάδα, να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της και βέβαια να δικαιώσω τους δύο προπονητές που με πλευρίσανε και με κερδίσανε με την ευγένειά τους. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία και να γνωρίσω από κοντά τις νέες συμπαίκτριές μου. Τέλος να ευχηθώ στον Ηλυσιακό καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα, που τον «άφησα» για φέτος λόγω και του Κορωνοιού θέλοντας να είμαι κοντά στο σπίτι μου, χρησιμοποιώντας πολύ λιγότερο τα μέσα μαζικής μεταφοράς».

Να σημειώσουμε ότι η Θεοδώρα κόρη του προπονητή Αποστόλη Πορτοβάρα έχει γεννηθεί στις 28/04/2001, σπουδάζει Αγγλική Φιλολογία και αγωνίζεται στη θέση της Πασαδόρου, έχοντας ύψος 1.77.