Στις γειτονιές του Σκοπευτηρίου ο Χρήστος Τσιρογιάννης

Στις γειτονιές του Σκοπευτηρίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, συνεχίζοντας τον «ανοιχτό διάλογο» με τους πολίτες, τους επιχειρηματίες και την τοπική κοινωνία, που περιλαμβάνει τακτικές επισκέψεις σε Δημοτικές Ενότητες, Τοπικές Κοινότητες και γειτονιές του Δήμου Αρταίων.
Στην περιοδεία συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Δημήτρης Σφήκας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Σωτήρης Χρηστούλης, ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας Κώστας Μάρος, τα μέλη της Κοινότητας Αρταίων Γιώργος Γιαννούλης, Δημήτρης Χρηστάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ροδαυγής, Θεοφάνης Κίτσιος, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Εύη Βασιλάκη και μέλη της Παράταξης.
Η Δημοτική Αρχή αναφέρθηκε στα έργα και τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο και τους ενεργούς δημότες, κάνοντας αναφορά στα σημαντικότερα έργα που έχουν γίνει.

Την Πέμπτη η παρουσίαση της ΟΧΕ Λίμνης Πουρναρίου
Εν τω μεταξύ την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 20:00 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Άρτας, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Παραδοτέου της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) της Λίμνης Πουρναρίου.
Ειδικότερα, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου (ΠΕΔ), σε συνεργασία με τους Δήμους Αρταίων, Νικολάου Σκουφά, Κεντρικών Τζουμέρκων και Γεωργίου Καραϊσκάκη, ανέθεσε και ολοκλήρωσε το Παραδοτέο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) της Λίμνης Πουρναρίου, με σκοπό τη χρηματοδότησή των έργων αυτής από το ΕΣΠΑ ή και από άλλους χρηματοδοτικούς πόρους, ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου.