84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένη παρουσία του Επιμελητηρίου Άρτας

Συναντήσεις του προέδρου Γιάννη Γκολομάζου με κυβερνητικούς παράγοντες

Στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που εγκαινιάστηκε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, συμμετέχει το Επιμελητήριο Άρτας (Περίπτερο 3 σταντ 8), στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνει για την προώθηση των τοπικών προϊόντων και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του.

Την Παρασκευή ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Γκολομάζος& αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Χουλιάρας συμμετείχαν στις εργασίες της καθιερωμένης – λόγω της ΔΕΘ- Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Στη συνεδρίαση παρέστη η Διοικητική Επιτροπή της ΚΕΕΕ καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΕΕ.
Από πλευράς πολιτικού κόσμου παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Γιάννης Βρούτσης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Δημήτρης Οικονόμου, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου του υπ. Ανάπτυξης, κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκος Παππάς, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο περιφερειάρχης Νότιου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, καθώς και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς, και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.

Την επόμενη ημέρα συμμετείχαν σε εκδήλωση, που διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με προσκεκλημένο ομιλητή τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γωργιάδη.
Στο περιθώριο της έκθεσης ο Πρόεδρος κ. Γκολομάζος συναντήθηκε και με τον Υφυπουργό Οικονομικών- αρμόδιο για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα- Γιώργο Ζαββό και άλλους κυβερνητικούς παράγοντες, στους οποίους έθεσε τα θέματα που απασχολούν τα μέλη του Επυμελητηρίου της Άρτας.
Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Άρτας επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο των εγκαινίων ο βουλευτής Άρτας της ΝΔ Γιώργος Στύλιος, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ Κων/νος Μίχαλος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, πρόεδροι Επιμελητηρίων, πολλοί επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου.