Στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό η Λαϊκή Συσπείρωση Άρτας

Στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό περιόδευσε το πρωί της Πέμπτης η Λαϊκή Συσπείρωση. Στην αντιπροσωπεία της ΛΑ.ΣΥ. συμμετείχαν ο Γιώργος Πρέντζας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, ο Στράτος Καλλώνης, υποψήφιος Δήμαρχος Άρτας, και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Κυρτσιάς, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό και Γραμματέας της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Άρτας, Γιώργος Αλιφτήρας, πρώην Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Άρτας, και Περικλής Πάντζιος, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Άρτας και Γραμματέας του Νομαρχιακού Τμήματος Άρτας της ΑΔΕΔΥ.
Συζήτησαν με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεσμεύτηκαν πως θα παλέψουν εντός κι εκτός του Περιφερειακού και του Δημοτικού Συμβουλίου στο πλάι του Εργατικού Κέντρου Άρτας για την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αιτημάτων τους.
Στα Ρόκκα, την Καλαμιά και τις Χαλκιάδες περιόδευσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης η Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων, Στράτο Καλλώνη. Ανέπτυξαν πλούσια συζήτηση με τους κατοίκους των περιοχών για τα ιδιαίτερα προβλήματά τους.