Στο φεστιβάλ γαστρονομίας ο Αι Μάρκος

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσουργιωτών Άρτας ανακοινώνει πως το Σάββατο 3/12 11:00 π.μ ο σύλλογος μας θα πάρει μέρος στο φεστιβάλ γαστρονομίας που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων. Η εκδήλωση θα γίνει στην κεντρική πλατεία Άρτας ( απέναντι απο τον ΟΤΕ).
Προσκαλούμε τα μέλη του συλλόγου μας αν επιθυμούν να μαγειρέψουν παραδοσιακά φαγητά της περιοχής μας και να συμβάλουν στη προσπάθεια μας.
Για πληροφορίες τηλ. 6983642181

Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Άρτας Πρέβεζας Λευκάδας
ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την 15-12-2022
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Άρτας Πρέβεζας Λευκάδας την 15-12-2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 πραγματοποιεί την Ετήσια Γενική Συνέλευση στη Θεοφάνεια αίθουσα του Δήμου Πρέβεζας .
Για τον λόγο αυτό οι ΔΟΥ ΑΡΤΑΣ , ΠΡΕΒΕΖΑΣ , ΛΕΥΚΑΔΑΣ οι ΚΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΤΑΣ , ΠΡΕΒΕΖΑΣ , ΛΕΥΚΑΔΑΣ και τα ΓΕΦ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ , ΓΕΦ ΠΑΡΓΑΣ , ΓΕΦ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ θα είναι ΚΛΕΙΣΤΕΣ και θα λειτουργούν μόνο με προσωπικό ασφαλείας από 09:30 ως το πέρας του ωραρίου .

Δήμος Ιωαννιτών: Εγκρίθηκε το πρόγραμμα έργων για το 2023
Το πρόγραμμα έργων για το 2023 εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων. Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις πραγματικές ανάγκες του Δήμου, αντιμετωπίζει ισότιμα όλες τις περιοχές και το κυριότερο, περιλαμβάνει έργα με δεσμευμένους πόρους.
Το Τεχνικό Πρόγραμμα για τη νέα χρονιά υπερψηφίστηκε από τη Δημοτική Αρχή και τις παρατάξεις «Ενότητα Πολιτών» και «Ιωάννινα 2023», περιέχει έργα και υπηρεσίες που προέκυψαν ως συνεχιζόμενα από τον προϋπολογισμό του 2022, καθώς και νέα έργα που αποτυπώνουν το όραμα της Δημοτικής Αρχής για την πορεία προς την κλιματική ουδετερότητα έως το 2030.
Η κεντρική εισήγηση έγινε από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Αρλέτο ο οποίος παρουσίασε τις βασικές ενότητες του προγράμματος τονίζοντας ότι με το τεχνικό πρόγραμμα του 2023 ολοκληρώνεται ο στρατηγικός σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής για την παρούσα θητεία.
Με τον προγραμματισμό του 2023 ολοκληρώνεται επίσης το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής με καινοτόμο, βιώσιμο και σύγχρονο χαρακτήρα, χωρίς να προκαλούνται νέες χρόνιες δεσμεύσεις, ενώ μπαίνει ο θεμέλιος λίθος ώστε τα Γιάννενα να πρωτοστατήσουν στη διαδικασία της κλιματικής ουδετερότητας και ενεργειακού μετασχηματισμού.
Για να επιτευχθεί ο στόχος της κλιματικής ουδετερότητας μέχρι το 2030, έχουν ενσωματωθεί στον σχεδιασμό συγκεκριμένες δράσεις και έργα.