ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΙΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τιμητική Εκδήλωση Μνήμης του Μακαριστού πατρός Σωτηρίου Τράμπα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών, με ανακοίνωση που υπογράφει για το Δ.Σ. η πρόεδρος Βασιλική Γκολομάζου, σας προσκαλεί στην Εκδήλωση Τιμής που διοργανώνει ο Σύλλογός μας, για να τιμήσει την Μνήμη
του Μακαριστού Επισκόπου Πισιδίας και πρώην Κορέας κυρού Σωτηρίου, που θα γίνει στον Ιερό Ναό της Αγίας Θεοδώρας Άρτας την 14η Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 5η απογευματινή.
Θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση προς την Αγία Θεοδώρα, Πολιούχο της πόλης μας, και Αρτοκλασία υπέρ ευοδώσεως του Ιεραποστολικού έργου της Εκκλησίας μας, υπέρ υγείας και φωτισμού όλων των εργαζομένων στον αμπελώνα του Κυρίου προς διάδοση του Ευαγγελίου του Χριστού.

Θα ακολουθήσει “Τρισάγιος Δέησις” υπέρ Αναπαύσεως της ψυχής του Αγαπημένου μας πατρός Σωτηρίου και θα γίνει μνεία, “εις οσμήν ευωδίας πνευματικής” του Ονόματος και του Ιεραποστολικού του Έργου.
Θα χαρούμε πολύ εάν έχετε τον χρόνο να ενώσετε την προσευχή σας μαζί μας, για να γίνουμε κοινωνοί της μεγάλης ευλογίας που θα μάς χαρίσει η κοινή δέηση για την ανάπαυση της ψυχής του Μακαριστού πατρός Σωτηρίου. Από αγάπη στο Θεό και τους ανθρώπους, έδωσε τη ζωή του στο Κήρυγμα του Ευαγγελίου, για να λάβουν τον Φωτισμό του Αγίου Πνεύματος και να γίνουν μέτοχοι της Βασιλείας των Ουρανών οι “μακράν” ευρισκόμενοι αδελφοί μας!
Με φιλικούς χαιρετισμούς!