ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΡΤΙΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Σύλλογός μας συνεχίζει το κοινωνικό του έργο

«Όλοι μας ζούμε τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στην καθημερινή μας ζωή λόγω της εξάπλωσης σε όλον τον πλανήτη του νέου κορωνοϊού. Ευτυχώς στην Περιφέρεια της Άρτας δεν είχαμε ανησυχητικά φαινόμενα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα επίσης η κατάσταση δεν ξέφυγε, όπως σε άλλες χώρες. Ελπίζουμε και οφείλουμε όσο εξαρτάται από την προσωπική ευθύνη και φροντίδα όλων μας να μην έχουμε εξάπλωση της ιώσεως» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΡΤΙΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, που ενημερώνει: «Μέσα στις δύσκολες αυτές συνθήκες ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει το κοινωνικό του έργο, γιατί οι ανάγκες στις άπορες οικογένειες δυστυχώς αυξάνονται και το Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να βρει καινούργιους τρόπους επικοινωνίας με τα Μέλη και τους Φίλους του Συλλόγου, για να είναι σε θέση να στηρίξει αυτές τις οικογένειες.

Το φετινό Πάσχα δεν μπορέσαμε να διοργανώσουμε την καθιερωμένη φιλανθρωπική Συγκέντρωση των μελών και φίλων του Συλλόγου μας διότι απαγορεύτηκαν οι πολυπληθείς συγκεντρώσεις. Παρά τις δυσκολίες όμως το Δ.Σ. είχε μια πολύ καλή επικοινωνία με όλα τα μέλη του Συλλόγου μας και πολλούς φίλους και στο μέτρο του δυνατού κατάφερε να πάρουν δέματα με τρόφιμα εξήντα άπορες οικογένειες. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια.
Πρέπει όμως να βρούμε και νέους τρόπους επικοινωνίας που θα μας επιτρέπουν να πραγματοποιήσουμε τον σκοπό του Συλλόγου μας και να σταθούμε στο πλευρό των ανθρώπων και των οικογενειών που μας έχουν ανάγκη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ
Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει όλα τα αγαπητά Μέλη μας για την τόσο συγκινητική προσέλευση στις Εκλογές του Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών την 26η Φεβρουαρίου 2020 όπου εκλέχθηκαν, ανακηρύχθηκαν και στη συνέχεια συγκροτήθηκαν σε σώμα στην πρώτη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου τα εξής Τακτικά Μέλη κατά σειρά ψήφων:
1. Πρόεδρος: Βασιλική Γκολομάζου του Κωνσταντίνου
2. Ταμίας: Χαρίκλεια Κατσαντά του Ηλία
3. Αντιπρόεδρος: Δήμητρα Νασιγκόγκου του Δημητρίου
4. Γενική Γραμματέας: Χριστίνα Καραγιάννη του Αποστόλου
5. Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Νάκα του Αλεξάνδρου

Στις ίδιες Εκλογές επίσης εκλέχθηκαν, ανακηρύχθηκαν και στη συνέχεια συγκροτήθηκαν σε σώμα στην πρώτη Συνεδρίαση της Εξελεγκτικής Επιτροπής τα εξής Τακτικά Μέλη κατά σειρά ψήφων:
1. Γεωργία Τσαντούκλα του Μάριου
2. Ελένη Βήτα-Καραγιάννη του Ιωάννη
3. Παναγιώτα Μασίνα του Αλεξάνδρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο ιδιαιτέρως ευχαριστεί την Πρόεδρο και τα Μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία το έργο των Εκλογών που τους ανέθεσε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Τακτικών Μελών του Συλλόγου μας.
Επίσης ευχαριστεί όλες τις φίλες και τους φίλους του Συλλόγου που πάντοτε ανταποκρίνονται με πολύ αγάπη στις δραστηριότητες που διοργανώνει το Διοικητικό Συμβούλιο για την επιτυχία του σκοπού και των στόχων του Συλλόγου που είναι η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του, όλων των Αρτινών Γυναικών και κατ’ επέκταση όλων των Αρτινών πολιτών, η προσφορά φιλικής κοινωνικής υποστήριξης σε όλες τις Αρτινές γυναίκες, και η εθελοντική κοινωνική φροντίδα για τις άπορες πολύτεκνες, μονογονεϊκές οικογένειες της Άρτας.

ΖΗΤΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
Στον Σύλλογό μας συχνά προσέρχονται γυναίκες που ζητούν εργασία για να φροντίζουν ηλικιωμένους, ή να προσφέρουν υπηρεσίες καθαριότητας. Επίσης νέες κοπέλες ζητούν εργασία σε καταστήματα ως πωλήτριες, ή βοηθοί σε Λογιστικά Γραφεία και άλλα επαγγέλματα.

ΖΗΤΟΥΝ ΟΙΚΙΑΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
Κρεβάτια, στρώματα, καρέκλες, ραφιέρες, μικροέπιπλα, είδη κουζίνας, ξυλόσομπες και θερμάστρες για τον χειμώνα, και ό,τι δεν Σας χρειάζεται, αλλά μπορεί σε κάποιον άλλον να είναι χρήσιμο. Η παραλαβή θα γίνει από το σπίτι σας.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Νέες και νέοι πτυχιούχοι Πανεπιστημιακών Σχολών μπορούν να βοηθήσουν στην μελέτη μαθητές Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ο Σύλλογος διαθέτει αντικείμενα υγειονομικής χρήσης που προσέφεραν φίλοι για να δοθούν σε απόρους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
1) Μία νοσοκομειακή κλίνη με το στρώμα, 2) Μία αναπηρική καρέκλα,
3) Ένα ΠΙ για βάδισμα, 4) Μία βακτηρία και 5) Μία σκοραμίδα.

ΖΗΤΑΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Αγαπητά μας Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου μας, ζητάμε ιδέες και προτάσεις για νέους τρόπους επικοινωνίας τώρα στα χρόνια του κορωνοϊού… Περιμένουμε την γόνιμη φαντασία σας για να βοηθήσει το κοινωνικό έργο του Συλλόγου μας.