Συνάντηση μελών Τοπικών Διοικήσεων της Δ.Ε.Α. στο Βουργαρέλι Άρτας

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Τοπικής Διοικήσεως Άρτας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συνάντηση μελών των Τοπικών Διοικήσεων Άρτας, Αργολίδας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Πρέβεζας, Λάρισας και Τρικάλων κατά την οποία οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις. Αρχικά, μέλη των τεσσάρων Τοπικών Διοικήσεων
της Ηπείρου πραγματοποίησαν προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Ροβέλιστας όπου τελέστηκε Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Άρτης κ.κ. Καλλινίκου μετά αρτοκλασίας υπέρ υγείας των μελών της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο Βουργαρέλι Άρτας όπου συναντήθηκαν με τα μέλη των λοιπών Τοπικών Διοικήσεων. Τη συνάντηση αυτή τίμησε με την παρουσία του ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Σπηλιώτισσας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος, επίτιμο μέλος του Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α. Με τη λήξη της συνάντησης παραδόθηκαν στην Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας από την Τοπική Διοίκησή μας προϊόντα πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν από επιχειρήσεις της περιοχής μας, προκειμένου στη συνέχεια να διανεμηθούν σε πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες συνανθρώπους μας στην περιοχή της Καρδίτσας.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ.κ. Καλλίνικο, ο οποίος μας περιβάλλει πάντοτε με ιδιαίτερη αγάπη στηρίζοντας τις δράσεις μας, την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Ροβέλιστας Γερόντισσα Θεοκλήτη και τη λοιπή αδελφότητα για τη φιλοξενία τους.

Ακολούθως ευχαριστούμε θερμά την Επιχείρηση Εμπορίας Κρεάτων Αφοί ΓΙΟΛΔΑΣΗ και τον Σύλλογο Αρτοποιών Άρτας για τη δωρεά προϊόντων τα οποία παραδόθηκαν για διανομή στους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στην περιοχή της Καρδίτσας. Τέλος,
ευχαριστούμε τα Αρτοποιεία των κ. ΣΑΚΑΓΙΑΝΝΗ Κων/νου και κ. ΒΑΝΑ Νικόλαου,
το SUPER MARKET του κ. ΑΓΓΕΛΗ Χρήστου και την επιχείρηση INTERCOOM FOODS SA για τη δωρεά προϊόντων για την πραγματοποίηση της προαναφερθείσης συνάντησης.