Συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας

Στην Άρτα το διήμερο 11-12 Οκτωβρίου

Σε μια σημαντική διοργάνωση προβαίνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Άρτας, αφού θα διοργανώσει το διήμερο της Παρασκευής 11-10-2019 και του Σαββάτου 12-10-2019 Συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας. Ως χώρος δε των εργασιών παραχωρήθηκε η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Δήμο Αρταίων.
Η πραγματοποίηση της διοργάνωσης αυτής επιτεύχθηκε με παρεμβάσεις και διαβουλεύσεις του Προέδρου του Δ.Σ. Άρτας Μιχάλη Νικολάου στο πρόσφατο Πανελλήνιο Συνέδριο των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, που έγινε στις Σέρρες, όπου συμμετείχε με σημαντικές παρεμβάσεις.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας κ. Μιχάλης Νικολάου, η Συντονιστική αυτή Επιτροπή αποτελείται από αιρετούς Προέδρους Δ.Σ. και αποτελεί θεσμικά ένα από τα ανώτερα όργανα των Δικηγορικών Συλλόγων, αλλά και της χώρας, αφού παρεμβαίνει με το κύρος του δικηγορικού λειτουργήματος, σε πλείστα όσα θέματα που αφορούν τη νομοθετική και εκτελεστική εξουσία, δεδομένης και της επιρροής που μπορούν να ασκήσουν οι δικηγόροι. Έτσι, η εδώ συνεδρίαση περιποιεί μεγάλη τιμή, όχι μόνο για τους αρτινούς δικηγόρους, αλλά και για την πόλη μας και την περιοχή μας γενικότερα, αφού δεν συμβαίνει συχνά να γίνονται συνεδριάσεις εκτός της έδρας των Αθηνών και στην περιφέρεια. Για το άψογο, βέβαια, της διοργάνωσης δεν χωρά αμφιβολία ότι αυτό θα επιτευχθεί, κάτι που εγγυώνται άλλωστε όλες οι μέχρι σήμερα αντίστοιχες εκδηλώσεις του Δ.Σ. Άρτας.