Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου

Την Πέμπτη 12-12-2019 και ώρα 09:30 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης που αφορούν την ΠΕ Άρτας, τα εξής:
-Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εγκατάσταση φωτεινής σηματοδότησης επί της ΕΟ Άρτας-γέφυρας Καλογήρου στη διασταύρωση για Μουσικό Σχολείο Άρτας και επί της ΕΟ Παραμυθιάς-Γλυκής», αναδόχου Δημητρίου Τέλη Ε.Δ.Ε., μέχρι την 27-05-2020.

-Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Κατασκευή κυκλικού κόμβου Καμπής – Φιλιππιάδας» αναδόχου «ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.», μέχρι την 19-06-2020.
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια υλικών για τη συντήρηση του οδικού ηλεκτροφωτισμού στο ΕΟΔ Περιφέρειας Ηπείρου των Π.Ε. Άρτας και Πρέβεζας έτους 2020.
-Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 13-09-2019 της ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Συντήρηση στραγγιστικών τάφρων πεδιάδας Άρτας», προϋπολογισμού 150.000,00 € με Φ.Π.Α.
-Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση βατότητας δρόμου Κρυονέρι – Ναζαίοι Δ.Κ. Τζουμέρκων», αναδόχου εργοληπτικής επιχείρησης «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΤΕΒΕ (ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)», μέχρι την 06-02-2020.

-Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου της Π.Ε. Άρτας «Επισκευή, συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας», αναδόχου Περικλή Ζώτου, μέχρι την 20-03-2020.
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Άρτας «Μίσθωση μηχανημάτων για διάνοιξη αντιπυρικής ζώνης εντός Τ.Κ. Γκριμπόβου Άρτας (Β’ φάση)».
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Άρτας «Μίσθωση μηχανημάτων έργου για καθαρισμό ρέματος Αμμότοπου και τάφρου Ψαθοτοπίου».

-Συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμών για τις διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων έργων, μελετών και παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών, αρμοδιότητας Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Άρτας, για το έτος 2020 για τους συνοπτικούς διαγωνισμούς (άρθρο 117 Ν.4412/16) και του διαγωνισμούς με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση (άρθρο 32 του Ν. 4412/16).
-Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια ελαστικών για τις ανάγκες των οχημάτων και μηχανημάτων της Π.Ε. Άρτας.
-Έγκριση ανάκλησης δέσμευσης πίστωσης και απαλλαγής υπολόγου δαπάνης ΧΕΠ της Π.Ε. Άρτας.

-Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την έκδοση ΧΕΠ της Π.Ε. Άρτας.
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την εκτέλεση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Συλλογή στοιχείων κυκλοφοριακού φόρτου για επικαιροποίηση της μελέτης κατασκευής κόμβου Λουτροτόπου ΠΕ Άρτας (παροχή υπηρεσιών)».
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την εκτέλεση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Διευθέτηση όμβριων υδάτων επί της επαρχιακής οδού στη διασταύρωση Άγναντα – Καταρράκτη (προμήθεια υλικών)».