Συνεδριάζει- μέσω τηλεδιάσκεψης- η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου

Την Παρασκευή26-02-2021 και ώρα 09:30 π.μ. συνεδριάζει- μέσω τηλεδιάσκεψης- η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης μεταξύ άλλων και τα εξής:

– Έγκριση μετάθεσης της καταληκτικής ημερομηνίας αποσφράγισης προσφορών για τον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό της Περιφέρειας Ηπείρου, για την κατασκευή του έργου «Κατασκευή διπλού κυκλικού κόμβου στην Ε.Ο. Ιωαννίνων – Άρτας στη διασταύρωση προς Τ.Κ. Νεοκαισάρειας», προϋπολογισμού € 1.026.000,00 με ΦΠΑ.
-Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμών Κολομοδίων – Ανθότοπου Δήμου Νικολάου Σκουφά», αναδόχου ΔΙΟΛΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Τ.Ε., μέχρι την 31-03-2021.
-Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας στην επαρχιακή οδό προς Αρίλλα», αναδόχου «Γεώργιος Θ. Χριστογιάννης Ε.Δ.Ε.», μέχρι την 23-06-2021.
-Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Συντήρηση – βελτίωση με την κατασκευή ασφαλτικών ταπήτων στην Ε.Ο. Άρτας – Καρδίτσας», αναδόχου «Δημήτριος ΦούκαςΕ.Δ.Ε.», μέχρι την 03-06-2021.
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την χορήγηση νέας παροχής ισχύος για σύνδεση με το δίκτυο μέσης/χαμηλής τάσης της ΔΕΔΔΗΕ του ακινήτου /εγκατάστασης στη θέση «Ε.Ο. Άρτας –Τρικάλων Τ.Κ. Καψάλων».

-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την χορήγηση νέας παροχής ισχύος για σύνδεση με το δίκτυο μέσης/χαμηλής τάσης της ΔΕΔΔΗΕ του ακινήτου /εγκατάστασης στη θέση «Ε.Ο. Άρτας –Τρικάλων Τ.Κ. Κάτω Αθαμανίου».
-Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση βατότητας δρόμου και κατασκευή προστατευτικού τοιχίου στην Τ.Κ. Χουλιαράδων λόγω επικινδυνότητας», αναδόχου ΣΕΒΑΣΤΗΣ Δ. ΡΑΠΤΗ, μέχρι την 30-06-2021.
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση υποέργων του έργου της ΣΑΕΠ 530 Ηπείρου με ΚΑ2014ΕΠ53000005 και τίτλο «Επέκταση αγροτικού ηλεκτροφωτισμού 2014-2016 (π.κ.2013ΕΠ03000013)».
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την πληρωμή της δαπάνης κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας – ΔΕΗ –για τη λειτουργία του αντλιοστασίου στράγγισης D1 και του αντλιοστασίου άρδευσης Α1 στο Βαθύπεδο Αμμουδιάς Ν. Πρέβεζας.

-Έγκριση τροποποίησης ως προς το χρονοδιάγραμμα, της από 01-03-2019 Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, για την υλοποίηση του ερευνητικού έργου με τίτλο «Μελέτη ειδών Primula αυτοφυών της Πίνδου, με στόχο την εισαγωγή στην καλλιέργεια».
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση αναχώματος του Λούρου ποταμού στη θέση «Θολή» της λιμνοθάλασσας Τσουκαλιό (παροχή υπηρεσιών)».
-Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση – συντήρηση επαρχιακού ορεινού δικτύου ΠΕ Άρτας», αναδόχου Ευάγγελου Φελέκη Ε.Δ.Ε., μέχρι την 05-06-2021.

-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Άρτας «Μίσθωση μηχανημάτων έργου για τον καθαρισμό τριγωνικής τάφρου καθώς και ρέματος ανάντι στην ε.ο. 18 θέση Βαθύκαμπος».
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Άρτας «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης τμήματος πέτρινου τοίχου στην ε.ο. 18 θέση Δίστρατο (παροχή υπηρεσιών)».

-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Άρτας «Παροχή υπηρεσιών για την συλλογή – καταγραφή στοιχείων και παράδοση απαραίτητων τεχνικών παρεμβάσεων προστασίας στην περιοχή Συκεών Άρτας».
-Έγκριση απαλλαγής υπολόγου δαπανών Χρηματικού Εντάλματος Πληρωμής (ΧΕΠ) της Π.Ε. Άρτας.
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης λειτουργικών δαπανών της Π.Ε. Άρτας.