Συνελήφθη ημεδαπός για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος

Συνελήφθη στις 20-01-2024 μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή της Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με αλκοολόμετρο, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα για προώθηση παράτυπων μεταναστών 
Συνελήφθη στις 18-01-2024 το πρωί στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες το πρωί οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της Παραμυθιάς τρεις παράτυπους μετανάστες, κατά την προσπάθειά τους να ταξιδέψουν για την Ηγουμενίτσα.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διακριβώθηκε ότιο κατηγορούμενος, έναντι αμοιβής, είχε διευκολύνει νωρίτερα τους παράτυπους μετανάστες να διέλθουν παράνομα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και εν συνεχεία, εξέδωσε για λογαριασμό τους εισιτήρια προκειμένου, μέσω λεωφορειακής σύνδεσης, να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους.
Επιπλέον, όπως προέκυψε, τόσο σε βάρος του αλλοδαπού όσο και δύο εκ των τριών παράτυπων μεταναστών εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκε χρηματικό ποσό -150- ευρώ και τρία εισιτήρια λεωφορείου.
Άπαντες οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στην Άρτα για κλοπή
Είχαν αφαιρέσει 2 τόνους πορτοκάλια από περιβόλι με εσπεριδοειδή
Συνελήφθησαν στις 18-09-2024 το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, τρεις ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή και -κατά περίπτωση- για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι την προηγούμενη ημέρα είχαν αφαιρέσει 2 τόνους πορτοκάλια από περιβόλι ιδιοκτησίας ημεδαπού.
Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ στην κατοχή των δύο βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη στις 18-01-2024 το βράδυ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ανήλικος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 7,5 γραμμαρίων και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Επιπλέον, συνελήφθη ο πατέρας του, για παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στα Ιωάννινα για κατοχή και διακίνηση και ναρκωτικών
Συνελήφθησαν στις 18-01-2024 το βράδυ εντός της περιοχής του Κάστρου Ιωαννίνωναπό αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων δύο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφορίας ότι κατέχουν και διακινούν ναρκωτικές ουσίες και ύστερα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη,συνολικού βάρους 143,5 γραμμαρίων,
• 3,9 γρ. «MDMA» σε κρυσταλλική μορφή και
• ζυγαριά ακριβείας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.