ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΡΤΑ

Σαφές και αποφασιστικό το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες του Νομού μας

Το πρωτόγνωρο και δύσκολο εγχείρημα της 15ης του Μάη ήταν απλά η αρχή ενός εντεινόμενου αγώνα για την ήττα της πολιτικής της Ν.Δ, όχι μόνο στις επόμενες εκλογές αλλά και σε ιδεολογικό επίπεδο, επειδή, στην τελική, οι πολιτικές της δεξιάς είναι επικίνδυνες για τον τόπο και επιφυλάσσουν βαρβαρότητα για τους πολλούς και οφέλη για τους λίγους.
Οι προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες της Άρτας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για ενεργή και μαζική συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, καθώς και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, στέλνοντας έτσι σαφές και αποφασιστικό μήνυμα για τις προτεραιότητες του επόμενου διαστήματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Άρτας έχει μεγαλώσει πολύ και είναι καθόλα έτοιμος για τις αναγκαίες πολιτικές και οργανωτικές υπερβάσεις με στόχο την ανατροπή της δεξιάς τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Άρτας που συμμετείχαν μαζικά στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που συμμετείχαν εθελοντικά στις εφορευτικές επιτροπές σε όλα τα εκλογικά κέντρα του Νομού Άρτας, καθώς ήταν μια πολύωρη και επίπονη διαδικασία, την οποία έφεραν εις πέρας με αρτιότητα, ανιδιοτέλεια και διαφάνεια.
Μία από τις υποχρεώσεις μας το επόμενο διάστημα είναι να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στις τοπικές κοινωνίες, όσο απομακρυσμένες κι αν είναι από το αστικό κέντρο. Άλλωστε η διεύρυνση και μαζικοποίηση του κόμματος, καθώς επίσης η δημιουργία νέων Οργανώσεων Μελών είναι μια διαρκής δυναμική διαδικασία και αναγκαία συνθήκη για την πολιτική αλλαγή και την ανάδειξη της νέας προοδευτικής κυβέρνησης.

Καλωσορίζω, λοιπόν, τα εκατοντάδες νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν. Άρτας και, από εδώ και πέρα, το μόνο που μας περιμένει είναι δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά για την τελική νίκη!!!
Ένας νέος αγώνας ξεκινάει από σήμερα, ένας νικηφόρος αγώνας, με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αναδεικνύεται πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές. Ώστε να ξαναδώσουμε στους πολίτες την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, που του στέρησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη», τονίζει σε ανακοίνωση η Αγλαΐα Νάτσικα,
Συντονίστρια ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν. Άρτας.