Σχόλιο του Στάθη Μπαρτζώκα για το Κολυμβητήριο Άρτας

«Η συγκλονιστική αποκάλυψη του παλαιού Αρτινου κυρίου Πάνου Μανθα ζητά απαντήσεις από την πιο αδιάφορη δημοτική αρχή που έχει εμφανιστεί στην πόλη μετά την χούντα. Σύλλογοι διαλύονται αθλητές της κολύμβησης μεταναστεύουν στην Αθήνα η στα Γιάννενα ασθενείς που απαιτούν θεραπείες στην πισινα εγκαταλείπονται στην τύχη τους γιατί κάποιοι εγκαταλείψαν την πόλη και στήνουν ψηφοθηρικούς αγροτικούς δρόμους. Τρία μέτρα άσφαλτος δέκα ψήφοι.
Ζητούνται υπεύθυνες απαντήσεις η τακτική της πάπιας κούρασε…» σημειώνεται σε σχόλιο, του ΣΤΑΘΗ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ.

Τι είπε ο Πάνος Μάνθας: «Δυστυχώς ζούμε άλλο ένα από τα “κατορθώματα” της Δημοτικής Αρχής, το ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, με πρόσχημα την ενεργειακή αναβάθμιση. ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΜΗΝΟ. Κι έχει ο Θεός. Μια ενεργειακή αναβάθμιση που εφ΄ όσον θέλει ο δήμος, γίνεται το πολύ σε δύο μήνες, κάτι που έγινε σε άλλα κολυμβητήρια. Δηλαδή τοποθέτηση αντλίας θερμότητας, πάνελ φωτοβολταϊκών, σωληνώσεων, πλακιδίων και αντικατάσταση κουφομάτων. Απλά συνεχίζει την τακτική “να περάσει κι αυτός ο χειμώνας και θα δούμε, αρκεί να μην έχουμε έξοδα”! Δεν αναφέρουμε τους δημάρχους από το 2007 που έκλειναν το κολυμβητήριο την χειμερινή περίοδο και ασφαλώς έχουν τις ανάλογες ευθύνες. Αναφερόμαστε στον νυν δήμαρχο με τις γνωστές υποσχέσεις του, ότι δεν θα ξανακλείσει το κολυμβητήριο, που πλέον διανύει την όγδοη χρονιά θητείας και προσπαθεί ακόμα να κοροϊδέψει τους αρτινούς δημότες, αθλητές και ομάδες.

Μιλάμε για ένα κολυμβητήριο 50μ. του 2003 πανελλήνιας εμβέλειας, που “κατάφερε” ο Δήμος Αρταίων να το απαξιώσει και να σαπίσει. Mε ποιό δικαίωμα στερεί την χρήση κολυμβητηρίου σε κολυμβητές, μαθητές που χρειάζονται το μάθημα κολύμβησης στις πανελλήνιες εξετάσεις, κοινό και ανθρώπους που η κολύμβηση είναι απαραίτητη για ιατρικούς λόγους; Έτσι κι αλλιώς, την αγωνιστική κολύμβηση στην Άρτα την έχουν καταστρέψει. Ας λειτουργήσει τουλάχιστον το συντομότερο και σωστά».