Σωτήρης Βασιλάκης

Υποψήφιος σύμβουλος ΤΟΠΙΚΗΣ κοινότητας Δήμου Αρταίων

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να συμπορευθούμε και να συνεργαστούμε, ωστε να δώσουμε στην Άρτα μας την θέση που της αξίζει..
Προσωπικά, ως ενεργός πολίτης με όραμα για τον τόπο και την πόλη μου, δεν είχα το δικαίωμα να απέχω. Οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι ΠΆΝΤΑ βρίσκομαι στο πλευρό του κάθε πολίτη, δίνοντας προσωπική μάχη για τα προβλήματα των συμπολιτών μου, είτε μέσω της δουλειάς μου, είτε μέσω της συμμετοχής μου στα κοινά.
Έχοντας λοιπόν την πεποίθηση ότι η αυτοδιοίκηση απαιτεί συντονισμένες προσπάθειες, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του ανανεωμένου συνδυασμού “Αρτινών Συνεργασία”, που πλαισιώνεται από ικανά στελέχη με πνεύμα ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ και διάθεσή αγωνιστικότητας. Μαζί τους, δίνω την μάχη για μια καλύτερη Άρτα ως υποψήφιος σύμβουλος ΤΟΠΙΚΗΣ κοινότητας Δήμου Αρταίων.

Προσωπικά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω τόσο για τα θετικά μηνύματα που δέχομαι προς το πρόσωπο μου όσο και για τις ευοίωνες προβλέψεις υπέρ του συνδυασμού μας. Υπόσχομαι λοιπόν να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, ώστε να συνεχίσω να αντιμετωπίζω και να δίνω λύσεις σ’ όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας, σ’ όλα όσα μπορούμε να τα κάνουμε καλύτερα, γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα.
Πάμε λοιπόν όλοι μαζί -ενωμένοι χωρίς πολιτικές αντιπαλότητες και “κιτρινισμούς” – για την Άρτα που έχουμε οραματιστεί… Η αυτοδιοίκηση απαιτεί αφοσίωση, συνοχή, οργανωμένες δράσεις και κυρίως
ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟ πνεύμα…
Το μέλλον της πόλης βρίσκεται στα χέρια όλων μας…
Σωτήρης Βασιλάκης
Υποψήφιος σύμβουλος ΤΟΠΙΚΗΣ κοινότητας Δήμου Αρταίων με τον συνδυασμό «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» του Χρήστου Τσιρογιάννη