Τα δρομολόγια της εβδομάδας των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 23 έως 28 Ιουνίου του έτους 2020) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου θα είναι τα ακόλουθα:
• Τρίτη (23-06-2020) και ώρες από 18:00 έως 01:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αστροχώρι – Μεγαλόχαρη – Μεσόπυργος – Ελάτη – Καστανιά – Μηλιανά – Γρέβια – Πηγές.
• Τετάρτη (24-06-2020) και ώρες από 18:00 έως 01:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Λιμίνη – Σελλάδες – Κομπότι – Περάνθη – Κομμένο – Αγία Παρασκευή – Ανέζα – Κορωνησία – Πολύδροσο – Ράχη – Αγ. Σπυρίδωνας – Στρογγυλή.
• Πέμπτη (25-06-2020) και ώρες από 08:00 έως 15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γρίμποβο – Κορφοβούνι – Έλατος – Αμμότοπος – Πιστιανά – Ροδαυγή – Σκούπα – Δαφνωτή.
• Παρασκευή (26-06-2020) και ώρες από 08:00 έως 15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Δίστρατο – Ανεμορράχη – Κυψέλη – Ράμια – Λεπιανά – Μικροσπηλιά – Άνω Γραικικό – Κουκούλια – Κρυονέρι – Βαθύκαμπος
• Σάββατο (27-06-2020) και ώρες από 08:00 έως 15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεγάρχη – Φωτεινό – Άνω Πέτρα – Διάσελλο – Δημαριό – Κλειδί – Περδικορράχη – Πέτρα – Γιαννιώτι – Σκουληκαριά.

Συλλυπητήρια
Το Διοικητικό Συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου Μελισσουργιωτών Άρτας «Άι Μάρκος» εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον θάνατο του συγχωριανού μας Γιώργου Σιαμέτη και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Ο θάνατος του κυρ. Γιώργου είναι μια μεγάλη απώλεια για τους Μελισσουργούς καθώς υπήρξε ένας εξαίρετος επαγγελματίας και μόνιμος κάτοικος του χωριού. Θα μας λείψει πολύ.

Πρόσκληση για Θέσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα «Κ.Δ.Β.Μ. – ΝΕΑ ΦΑΣΗ»
Το IΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), έχοντας υπόψη την υπ΄ αριθμ. 6998/439/11-06-2020 Απόφαση του Δ.Σ. (ΑΔΑ:ΨΠΗΔ46ΨΖΣΠ-ΖΧ4), απευθύνει Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 660/4/16980/10-06-2020 για την υποβολή αιτήσεων προς πλήρωση θέσεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων στο πλαίσιο της πράξης “Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-ΝΕΑ ΦΑΣΗ” (ΟΠΣ 5002212).
Υπενθυμίζουμε ότι στο Δήμο Αρταίων το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης βρίσκεται σε λειτουργία από το 2012.
Η αίτηση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://mis.inedivim.gr
Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ορίζεται: από 15/06/2020 (ώρα 11:00 π.μ.) έως και 29/06/2020 (ώρα 11:00 π.μ.).
Οι υποψήφιοι θα αποστείλουν στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορές τα δικαιολογητικά τους εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4 έως και τις 03/07/2020 στη διεύθυνση :
Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, ΤΚ 111 43 Αθήνα (Κεντρική Γραμματεία – 2ος Όροφος),
με υποχρεωτικά συμπληρωμένα τα στοιχεία που ορίζονται στη σχετική Πρόσκληση.
Ως τελική ημερομηνία λήψης κατά την αποστολή των φακέλων λογίζεται από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. η ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Μετά το πέρας της ως άνω ημερομηνίας οι αιτήσεις θεωρούνται εκπρόθεσμες.
Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω (ηλεκτρονική) μορφή και αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή fax, δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται.
Φάκελοι δικαιολογητικών που θα κατατεθούν ιδιοχείρως δεν θα γίνονται δεκτοί.

Έναρξη δήλωσης συμμετοχών για το 26ο Ηπειρωτικό Rally «Ι.ΚΤΕΟ Autotest»
Ξεκίνησαν από σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου, οι δηλώσεις συμμετοχών για το 26ο Ηπειρωτικό Rally «Ι.ΚΤΕΟ Autotest». Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ) και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 3 Ιουλίου και ώρα 23:59. Παρακαλούμε όλους όσους δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα μας να στέλνουν στο mail@eleta.eu στοιχεία με ονόματα και φωτογραφίες του πληρώματος, φωτογραφία του αυτοκινήτου, αλλά και των χορηγών, ώστε να παρουσιάζουμε τις συμμετοχές, στο πλαίσιο της γενικότερης προβολής και προώθησης του αγώνα.
Επιπλέον, για την μεταφορά αγωνιστικών με την αυτοκινητάμαξα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πρέπει να σημειωθεί ότι η δήλωση συμμετοχής για την αυτοκινητάμαξα θεωρείται έγκυρη μόνο εφόσον έχει δηλωθεί η συμμετοχή στο ΣΔΔΑ και έχει πληρωθεί όλο το υπόλοιπο παράβολο στο λογαριασμό της ΕΛΕΤΑ.

Έκκληση Δήμου Ηγουμενίτσας για την περιφρούρηση της δημόσιας υγείας
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας για την προστασία των δημοτών και την περιφρούρηση της δημόσιας υγείας, κάνει έκκληση στους πολίτες να μην προσέρχονται στις υπηρεσίες του για τακτοποίηση υποθέσεων που στερούνται του επείγοντος.
Οι υπηρεσίες του Δήμου, της ΔΕΥΑΗ και του ΠΑΚΠΠΟ θα εξυπηρετούν τους πολίτες μέσω τηλεφώνου ή e-mail, ενώ σε περίπτωση που πρόκειται για απολύτως αναγκαίες και επείγουσες υποθέσεις, οι πολίτες θα προσέρχονται στις δημοτικές υπηρεσίες κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και με υποχρεωτική χρήση μάσκας.
Η απειλή, ενός δεύτερου κύματος της πανδημίας, μέχρι να αποκτήσουμε τα απαραίτητα ισχυρά όπλα για την αντιμετώπισή του κορωνοϊού, πρέπει να παρακινεί όλους τους συμπολίτες μας να εξακολουθήσουν την ευλαβική τήρηση των οδηγιών και συστάσεων υγειονομικών φορέων και ειδικών.
Όλοι με σύνεση και ψυχραιμία, χωρίς πανικό και υστερία, ας βοηθήσουμε να αντιμετωπιστεί με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες ο κίνδυνος της διασποράς του κορωνοϊού στην όμορφη περιοχή μας.