ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ:οι καρέκλες και τα προσωπικά οφίτσια ισχυρότερα από την ηθική!!

Σε ανακοίνωση η Επικεφαλής της παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΤΖΕΝΗ
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, αναφέρει τα εξής: «Εδώ και οι 2 χρόνια, ζητάμε με έντονο τρόπο την ανεξαρτοποίηση του κ. Κατσαρού Δημήτρη, προέδρου Τ.Σ Κεραματών, από την παράταξή μας “Δημοτική Αναγέννηση”. Ούτως ή άλλως από τις πρώτες κιόλας μέρες της εκλογής του έδειξε την προτίμησή” του στην Δημοτική Αρχή με τις αναρτήσεις και τις φωτογραφίες του ίδιου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης..
Άρα δεν μας εκπλήσσει η σημερινή του συμφωνία με τον κ.Τσιρογιάννη..

Αυτό που μας εκπλήσσει όμως είναι ο ίδιος ο κ.Τσιρογιάννης..
,που όταν ανακοινώνει υποψηφιότητες δεν αναρωτιέται αν οι υποψήφιοι του έχουν ανεξαρτοποιηθεί από τις παρατάξεις που συμμετείχαν και εκλέχτηκαν!!
Και επειδή, όλοι παροικούμε την Ιερουσαλήμ, δηλαδή ..όλοι ξέρουμε τους εκλογικούς νόμους, ζητάμε ΔΗΜΟΣΙΑ, πλέον την ανεξαρτοποίηση του κ.Κατσαρού από την παράταξή μας…(πιστεύουμε ότι ο κ.Τσιρογιάννης θα τον συμβουλέψει σε σωστή κατεύθυνση…)..
ΓΙΑΤΙ αν δεν ανεξαρτητοποιηθεί άμεσα σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος ενδιαφέρεται μόνο για ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΦΙΤΣΙΑ…που παίρνει από τη θέση του προέδρου..όπου εκλέχτηκε στις πλάτες μιας παράταξης που έδωσε, συνεχίζει και θα συνεχίσει να δίνει τους αγώνες της από το δικό της μετερίζι…
Εξάλλου να θυμίσουμε κιόλας ότι κανείς δεν κουβαλάει “προίκα” τους ψήφους του!!
Ο συγκεκριμένος εκλέχτηκε με τη Δημοτική Αναγέννηση δημοκρατικοί συνδημότες μας τον ψήφισαν γι αυτό το λόγο..
ΑΡΑ!! ΤΩΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ.. ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!