Το ΖΑΓΟΡΙ,Μεγάλος Χορηγός του πληρώματος της STHTeam, Θεοχαρόπουλος-Κότσαλης, στο 69oΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ στηρίζει για 2η συνεχόμενη χρονιά ως Μεγάλος Χορηγόςτοπλήρωμα της STH Teamστο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022, το οποίο θα διεξαχθεί από 8 έως 11 Σεπτεμβρίου. Τον πολυαναμενόμενο αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνω από 80 εκατ. τηλεθεατές σε 150 χώρες.
Η αποκάλυψη του νέου αυτοκινήτου της STH Teamπραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου,στο “Iaveris Park”,παρουσία του γνωστού οδηγού αγώνων αυτοκινήτων, Τάσου«Ιαβέρη» Μαρκουίζου,δημοσιογράφων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, φίλων και χορηγών της αποστολής.Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου έγινε από τονοδηγό του πληρώματος, ΣτέφανοΘεοχαρόπουλοκαι τον συνοδηγό Γιώργο Κότσαληοι οποίοι συμμετέχουν στον Αγώνα με το νέο Ford Fiesta Rally4/R2 με αριθμό «63» στο καπό και στον ουρανό του.Αυτή είναι η 6η συμμετοχή του πληρώματος στον εθνικό αγώνα RallyAcropolis ενώ η φετινή είναι η2η συνεχόμενη σε αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματοςμε το Ford Fiesta Rally4/R2.
Το πλήρωμα, τα μέλη όλη της ομάδας, τεχνικοίκαθώς και οι φίλοι της STHTeamπου θα παρευρεθούν στο ServicePackτου 69ου ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙGoGreen, ΖΑΓΟΡΙ Sparklingμε φυσικά αρώματα και αναψυκτικά GreenCola.
Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια το Φυσικό Μεταλλικό ΝερόΖΑΓΟΡΙ αγκαλιάζει για 2ηχρονιά τη συμμετοχή του ελληνικού πληρώματος της STHTeamστο 69ο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, την ιστορική διεθνή αθλητική συνάντηση που προβάλλει και αναδεικνύειτη χώρα μας στο εξωτερικό.
Καλή επιτυχία STH Team!