«Το Πανηγύρι» του ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ταξιδεύει

«Το Πανηγύρι» του Δημήτρη Κεχαΐδη σε σκηνοθεσία Ζωής Μπαρτζώκα, από την Θεατρική σκηνή του ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, μετά την επιτυχία που γνώρισε στην πόλη της Άρτας “ταξιδεύει” και “στήνει” στην πλατεία Ροδαυγής την ερχόμενη Παρασκευή στις 21,00! Η είσοδος είναι ελεύθερη και η διοργάνωση ανήκει στην Κοινότητα Ροδαυγής με την αιγίδα του Δήμου Αρταίων!

Το Σάββατο 6 Αυγούστου θα βρίσκεται στην πλατεία της Παναγιάς Μελισσουργών για μία παράσταση όπου την διοργάνωση έχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού Αη Μάρκος.

Τέλος στις αρχές του Σεπτέμβρη θα ταξιδέψει σε δύο διαγωνιστικά φεστιβάλ. 3 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ θεάτρου Ορεστιάδας και 10 Σεπτεμβρίου στο φεστιβάλ Ζωγράφου στην Αθήνα
Η σκηνοθέτης της παράστασης Ζωή Μπαρτζώκα σημειώνει: “Δύο μεγάλες διακρίσεις
Στις 38 συμμετοχές στο πανελλήνιο φεστιβάλ θεάτρου ΔΙΟΝΥΣΟΣ στην Ορεστιάδα, ένα φεστιβάλ ΘΕΣΜΟΣ με μεγάλα ονόματα του θεάτρου να απαρτίζει την κριτική επιτροπή, το ΠΑΝΗΓΥΡΙ μας, έτυχε της καλύτερης βαθμολογίας και επιλέχθηκε πρώτο στα έξι που θα διαγωνιστούν.
3 του Σεπτέμβρη. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τη συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ Ζωγράφου. Με πολύ καλή θέση ανάμεσα σε πολλές συμμετοχές θα διαγωνιστούμε με άλλα 7 θεατρικά σχήματα απ όλη την Ελλάδα. Αυτά συμβαίνουν Όταν η σκληρή δουλειά και η αγάπη μας, ανταμείβονται”.