Φιλανθρωπική Εκδήλωση από τον Σύλλογο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών διοργανώνει και σας προσκαλεί στην Φιλανθρωπική Εκδήλωση στο Ξενοδοχείο “ΚΡΟΝΟΣ” στην Αίθουσα Εκδηλώσεων 1ου ορόφου την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στις 5:30 – 8:00 μμ.

Θα προσφερθούν: τσάι, καφές, αναψυκτικά, γλυκίσματα. Θα γίνει λαχειοφόρος προς 1€ ο λαχνός για την ενίσχυση των απόρων οικογενειών της Άρτας. τιμή συμμετοχής: 5 €
Σε ανακοίνωση που υπογράφει για το Διοικητικό Συμβούλιο η Πρόεδρος του Συλλόγου: Βασιλική Γκολομάζου, αναφέρονται τα εξής:

Αγαπητή μας φίλη,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας
Σε προσκαλεί και φέτος στην Φιλανθρωπική μας Εκδήλωση
για να ενισχύσεις με την παρουσία σου και με την δύναμη της ψυχής σου
την προσπάθεια που κάνουμε
ώστε να μπορέσει και πάλι ο Σύλλογός μας να προσφέρει
τα Χριστουγεννιάτικα δέματα με τα τρόφιμα
στις άπορες πολύτεκνες, μονογονεϊκές οικογένειες της Άρτας,
που βρίσκονται σε μεγάλη οικονομική δυσκολία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26810-73244, 6946438804

Να σημειωθεί πως ο Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών γεννήθηκε το 2016 από την Εταιρία Εθελοντισμού Αρτινών Γυναικών, η οποία από το 2001 προσέφερε κοινωνικό έργο στην Άρτα, και βραβεύθηκε για αυτό από διαφόρους κοινωνικούς φορείς. Στην συνέχεια παρέδωσε την σκυτάλη της κοινωνικής δράσης στον Σύλλογο που ίδρυσαν τα μέλη, οι εθελόντριες και οι φίλες της Εταιρίας, ώστε να συνεχίσει αυτός το κοινωνικό έργο αλληλεγγύης, προσφοράς και αγάπης με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και επιτυχία.
Ο νέος Σύλλογος φιλοδοξεί να διοργανώσει καλύτερα την κοινωνική του δράση, να απλωθεί περισσότερο στην Αρτινή κοινωνία, να εκσυγχρονίσει τις μεθόδους λειτουργίας και επικοινωνίας με τα μέλη, τους φίλους, τους άλλους κοινωνικούς φορείς και τις αρχές της Άρτας, με σκοπό την ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ όλων των Αρτινών Γυναικών και κατ’ επέκταση όλων των Αρτινών πολιτών.

Μεταξύ των κύριων στόχων του είναι η προσφορά φιλικής κοινωνικής υποστήριξης σε όλες τις Αρτινές γυναίκες, και η εθελοντική κοινωνική φροντίδα για τις άπορες πολύτεκνες, μονογονεϊκές οικογένειες της Άρτας.